Fenerbahçe'yi Yıkan Akhisar Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, Fenerbahçeli Çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'yi Yıkan Akhisar Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, Fenerbahçeli Çıktı

Fenerbahçe maçında cezalı olan Okan Buruk'un yerine görev yapan ve Kadıköy'den 3 puan çıkaran İrfan Saraloğlu, Fenerbahçe ile 133 kez maça çıkmış.

05.03.2018 10:02

Cezalı olan Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un yokluğunda Fenerbahçe maçına takımı çıkaran Teknik Sorumlu İrfan Saraloğlu, sarı-lacivertli camianın yakından tanıdığı bir isim.

56 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'de 2004 ile 2008 ve 2009-2010 yılları arasında Zico ile 94 maç, Christoph Daum'la birlikte antrenör olarak toplam 133 maça çıktı.

ZICO İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Zico ile 2006-2007 sezonunda 100. yıl şampiyonluğu yaşadı. Saraloğlu, 1 yıl sonra ise Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde müthiş grup performansının ardından Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale yükseldiği sezonda başarıda önemli pay sahibi olmuştu.

Tecrübeli antrenör, 2013'ten bu yana teknik direktör Okan Buruk'un ( Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe ve Akhisarspor) yardımcılığını yapıyor.

Fenerbahçe\'yi Yıkan Akhisar Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, Fenerbahçeli Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'yi Yıkan Akhisar Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, Fenerbahçeli Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • fb: aykut defol 4 1 Yanıtla
  • Elfeneri : O zaman mac yeniden oynansin 2 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: HAKEM YIKTI HAKEM.... gözünü açın artık FB azıyla kuştutsun şmpiyon yapmazlar..2 penaltı + gol verilmedi ..kim yenmiş HAKEMMMMMMMM... 2 1 Yanıtla
  • Hirt : Sasirdik mi yooo 1 0 Yanıtla

Advertisement