Fenerbahçe Yöneticisi Burhan Karaçam: 500 Milyon Lira Toplarım - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Yöneticisi Burhan Karaçam: 500 Milyon Lira Toplarım

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Karaçam, "Fener Ol" kampanyası için 500 milyon lira toplayacağını açıkladı.

03.04.2019 22:25

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en başarısız dönemini geçiren ve ekonomik olarak da sıkıntılı süreçten geçen Fenerbahçe'de önümüzdeki günlerde bir kampanya başlatılacak. "Fener Ol" adı altında sarı lacivertli renklere gönül veren taraftarlardan, camia içerisinde yer alan iş adamlarına kadar birçok kesimden maddi destek istenecek. Bu kampanyaya yöneticilerin de ciddi katkı vereceği öğrenildi.

HEDEF 1 MİLYAR LİRA

Fenerbahçe'nin başlatacağı "Fener Ol" kampanyasına yönetimden büyük destek gelecek. Sarı lacivertli idareciler bu projenin başına Burhan Karaçam'ı getirdi. Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, 1 milyar liralık yardım kampanyasında hedefe ulaşma adına ciddi bir miktarı kendisinin toplayacağını ifade etti. Yönetim içerisinde yapılan toplantıda Karaçam'ın, "Ben 500 milyon TL toplarım" ifadesini kullandığı ve kampanya için ciddi bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.

YÖNETİM UMUTLU

Fenerbahçe yönetiminin yardım kampanyasında hedefe ulaşacakları konusunda umutlu oldukları öğrenildi. Burhan Karaçam'ın, "500 milyon TL toplarım" ifadesi dışında Başkan Ali Koç ve diğer yöneticilerin de kampanyaya önemli katkı sağlaması bekleniyor.

(Futbol Arnea)

Fenerbahçe Yöneticisi Burhan Karaçam: 500 Milyon Lira Toplarım

Son Dakika Spor Fenerbahçe Yöneticisi Burhan Karaçam: 500 Milyon Lira Toplarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Tez: Ben asgari ücretle çalışan biriyim benden 250 tl fenere feda olsun, kampanyaya canı gönülden katılırım. 18 3 Yanıtla
    Hemşinli: sana ne oğuz aşşağılığı senin paranımı veriyo adam. 2 3 Oğuz: Sen asgari ucretle calisan bir aptalsin baska zaman olsa aglarsin gecinemiyoruz diye simdi hava olsun diye bagis yapiyosun. 1 1
  • Andsmero: Besiktasli olarak 1 lira bagislarim dekontu saklarim 6 6 Yanıtla
    Hemşinli: senin gibi 5 milyon beşiktaşlı 1 lira bağışlasa 5 milyon tl eder. Allah razı olsun. 2 1
  • Ha ha haaaa: Beter olun 4 8 Yanıtla
    Boşnak: Sana bir kemik uzaklaş 4 2
  • Ademm : Fakirlere muhtaçlara toplasa keske 5 4 Yanıtla
  • Sami: Bende helalinden 500lira veririm 7 1 Yanıtla
    Ali yen: Ben öğrenciyim, bana? 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement