FIFA Heyeti Gaziantep'de - Son Dakika
Spor

FIFA Heyeti Gaziantep'de

FIFA Heyeti Gaziantep\'de

Türkiye'de gerçekleştirilecek olan 2013 FIFA U20 Şampiyonası hazırlıkları için FIFA heyeti Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

06.12.2012 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de gerçekleştirilecek olan 2013 FIFA U20 Şampiyonası hazırlıkları için FIFA heyeti Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

TFF yetkilileri ile stadyumu gezen FIFA heyeti, incelemelerde bulunarak notlar aldı. Tribünleri, soyunma odalarını, hakem odası basın toplantı odası gibi bütün ayrıntıları tek tek inceleyen FIFA heyeti saha yetkililerinden de bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Gaziantep Büyükşehir belediyesi Başkan Vekili Ünsal Göksen, FIFA Müsabakalar Sorumlusu Rhiannon Martin, FIFA Organizasyon Komitesi Üyesi ve FIFA U-20 Kupası Yerel Organize Koordinatörü Süheyl Önen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ve Gaziantep spor Genel Müdürü Ufuk Şepik basın toplantısı düzenledi.

Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, turnuvanın önemine değinerek, "U20 Dünya Kupası Organizasyonu'nun bir ayağının da Gaziantep olarak seçilmesi bize gurur ve mutluluk veriyor. Gaziantep sadece Türkiye'nin değil dünyanın yıldız şehirlerinden birisidir. Sanayide, turizmde, tarihte, kültürde nasıl ön plandaysa, sporda da ön planda olacaktır" dedi.

FIFA Müsabakalar Sorumlusu Rhiannon Martin, Gaziantep'teki turnuva öncesi son denetimlerin, "Buraya turnuvaya ev sahibi yapacak olan stadyumlardan Gaziantep Kamil Ocak Stadyumuna son denetlemeleri yapmaya geldik. Biletleme, pazarlama, medya alanları, televizyon yayınları, çim uzmanlığı gibi çeşitli kategorilerde stadyum inceleniyor. Ben de tüm turnuva boyunca Gaziantep halkının tüm stadyumu doldurmasını bekliyorum. Turnuva boyunca burayı coşkulu bir ortama çevirmelerini istiyorum. Şu an ekiplerimiz stadyumu denetlemeye devam ediyor. Eğer bir eksiklik olursa turnuvanın yerel organizasyon komitesiyle paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Gaziantep'te 8 maç oynanacağını belirten FIFA Organizasyon Komitesi Üyesi ve FIFA U20 Kupası Yerel Organize Koordinatörü Süheyl Önen, "FIFA heyetiyle bütün şehirleri gezdik. Alt yapıyla ilgili çalışmalar bitti. Arkadaşlar zaten eksikleri tamamlıyorlar. Bizim tek bir beklentimiz var. O da stadın seyircilerle dolması ve bu güzel organizasyonu Gaziantepli sporseverlerle birlikte yaşamak" ifadelerinde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ünsal Göksen, turnuvanın Gaziantep'te olmasından mutluluk duyduklarını belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak FIFA'nın yaptığı en büyük ikinci organizasyonun bir ayağının da Gaziantep'te olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Bu bağlamda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak bizim üzerimize düşen hem taraftar konusunda hem de şehrimize gelecek tüm sponsorlar konusunda, her türlü desteği sonuna kadar vereceğiz" diye konuştu.

Gaziantepspor tesislerinde tüm hazırlıkların özveriyle yapılacağını belirten Gaziantepspor Genel Müdürü Ufuk Şepik, "U20 Dünya Kupası'nda tüm sporseverleri burada ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Gaziantepspor olarak tüm tesislerimizde, alt yapı tesislerimizde, Celal Doğan Tesisimizde gereken tüm hazırlıklar özveriyle yapılacak" şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ise, "İnşallah güzel bir organizasyon olacak. Bunun için de Valilik olarak elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.

FIFA heyeti Gaziantepspor tesisleri ve alt yapı tesislerinde gün boyunca incelemelerini sürdürecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor FIFA Heyeti Gaziantep'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement