Flamini Tercihini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Flamini Tercihini Açıkladı

Flamini Tercihini Açıkladı

Yaz transfer döneminde Milan’dan eski kulübü Arsenal’e geri dönen Flamini, İtalya’dan neden ayrıldığını açıkladı.

19.11.2013 16:21

Arsenal'de fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olan ve 2008 yazında Milan'a transfer olan Mathieu Flamini, bu sezon başında 5 yıl aradan sonra İngiliz kulübüne geri dönmüştü.

Arsenal'in resmi web sitesine konuşan Flamini, "Milan'la olan kontratım sona ermişti ve serbest kalmak üzereydim. Bana iki yıllık kontrat önerdiler fakat ben üç yıllık bekliyordum. Şu anda 29 yaşındayım ve önümde iyi geçirebileceğim birkaç yıl daha var. Bu nedenle Milan'dan ayrılmaya karar verdim ve sonrasında da fiziğimi güçlendirmek için Londra'ya geldim" dedi.

Colbert'in antrenmanını aldı

Fizik durumuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Fransız oyuncu, "Burada bir ay boyunca kondüsyoner Tony Colbert'la çalışarak iyi duruma geldim ve sonrasında da Milan'ı reddederek Arsenal'le imzaladım. İtalya'daki diğer kulüplerden, İngiltere'den ve Almanya'dan başka teklifler de aldım ama bu benim için kendimi ilk gösterdiğim kulübe dönme fırsatıydı" şeklinde konuştu.

"İtalya'da efsanelerle oynadım"

Milan'da geçirdiği yıllardan da keyif aldığını söyleyen Flamini, "İtalya'da büyük efsanelerle birlikte oynama fırsatına sahip oldum. Paolo Maldini, Kaka, Ronaldinho, hatta David Beckham'la aynı sahada yer aldım ve onlardan çok şey öğrendim. Ama şunu söylemem gerekir ki futbol oynama tarzıi mantalite ve maçlar iki ülkede birbirinden tamamıyla farklı" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Flamini Tercihini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement