Forlan Japonya'da - Son Dakika
Spor

Forlan Japonya'da

Forlan Japonya'da

Son olarak Brezilya liginde Internacional forması giyen Uruguaylı yıldız golcü Diego Forlan Japonya Ligi'nin önemli ekiplerinden Cerezo Osaka ile 18 aylığına anlaştı.

23.01.2014 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce Independiente, Manchester United, Villarreal, Atletico Madrid ve Inter Milan formalarını giyen Diego Forlan önümüzdeki ay Brezilya kulübünden ayrılacak ve Japonya'da 1 Mart'ta başlayacak yeni sezon öncesi Cerezo Osaka'ya katılacak.

Geçen sezon Internacional'de harika bir sezon geçirip gol krallığına ulaşan Forlan bu sezon kulübün yaşadığı finansal sıkıntılar ve oyuncu satışları sonrasında geçen seneki performansının gerisinde kalmıştı.

Cerezo'ya transferi ile ilgili "Japonya'da daha önce 3-4 kez maç yaptım ve atmosferden etkilendim. Futbola çok büyük bir ilgi var ve Japon futbolseverler takımlarına tutku ile bağlılar. Belki Premier League ya da La Liga seviyesinde bir futbol yok ama ligin çok yarışmacı olduğu ortada. Bu yüzden Uruguay'ın Dünya Kupası kadrosunun dışında kalacağımı düşünmüyorum" açıklamasını yapan yıldız golcü ligin başlaması için sabırsızlandığını belirtti.

Forlan'ın yeni takımı Cerezo Japonya Lig'ini geçen sene şampiyon Sanfrecce Hiroshima'nın 4 puan arkasında dördüncü sırada bitirmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Forlan Japonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement