Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Hatayspor Basın Sözcüsü Ergin: ''Transfer çalışmaları ve kadroda tutulacak futbolcularla ilgili görüşmeler hız kazandı''

09.07.2013 16:55

Hatayspor Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, Jan Baram başkanlığındaki yeni yönetimin göreve gelmesiyle transfer çalışmaları ve kadroda tutulacak futbolcularla ilgili görüşmelerin hız kazandığını bildirdi.

Ergin, yaptığı açıklamada, Hatayspor kadrosunda bulunan Yusuf Orhan, Ogün Çebi, Evren Avşar ve Onur Demirtaş ile yeni sezonda devam etmeme kararı alındığını, bu futbolculardan kendilerine kulüp bulmaları istendiğini kaydetti.

Geçen sezon kiralık oynayan Samet Kumbaşı, Ahmet Dereli, Mertcan Aktaş ve Mehmet Fuat Gölbaşı'nı yeni sezonda kadroda düşünmediklerini belirten Ergin, şöyle devam etti:

"İç transfer görüşmeleri esnasında, geçen sezon attığı toplam 16 golle Hatayspor'un başarısına büyük katkı sağlayan Güney Atılgan'la yeni sezon için tam mutabakata varıldı. Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram fedakarlıkta bulunarak, Güney'in sözleşme bedelinde iyileştirme yapmış ve masadan memnuniyetle ayrılması sağlanmıştır. Hatayspor yönetimi olarak kendisine üç ciddi transfer teklifi gelmesine rağmen takımında devam kararı alan futbolcumuz Güney Atılgan'a teşekkür ederiz. Hatayspor, 4 futbolcuyla her konuda görüşmeleri bitirmiş durumda. Kaliteli bir kadro kurma adına bir kaleci, ön libero, sağ kanat ve bir santrfora önümüzdeki günlerde imza attırılacak." - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement