Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig'de, Bursaspor-Eskişehirspor maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

13.05.2013 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de, Bursaspor- Eskişehirspor maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Maçın ilk tehlikeli atağını 10. dakikada Bursaspor geliştirdi. Batalla'nın pasına hareketlenen Belluschi, yaklaşık 25 metreden topa sert vurdu. Meşin yuvarlak, direğin üzerinden auta gitti.

11. dakikada, Eskişehirspor atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Kamara, topu penaltı noktasında bekleyen Tello'ya aktardı. Tello'nun şutunda köşeden kaleye giden tapu kaleci Harun son anda tokatlayarak sahanın dışına çıkardı.

44. dakikada, Bursaspor atağında sağ kanattan hareketlenen Şener, topu ceza sahası içine arka direğe doğru ortaladı. Sestak'ın kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

İlk yarı golsüz sona erdi.

-Maçtan notlar-

Bursaspor ve Eskişehirsporlu oyuncular ile hakemler, geçen hafta yaşamını yitiren Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın fotoğrafı ve "Tarih Yazıcı Büyük Başkan" yazısı bulunan tişörtlerle sahaya çıktı. Yayıncı kuruluşun çalışanları da bu tişörtlerle görev yaptı.

Maçtan önce statta, Yazıcı için hazırlanan görüntüler yayınlandı ve reklam tabelalarında "Efsaneler Ölmez", "Seni Unutmayacağız Büyük Başkan" yazıları yer aldı.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, her maç öncesi tekrarladıkları futbolcuları tribünlere çağırıp alkışlama geleneğini, Yazıcı'nın vefatı nedeniyle bu kez yapmadı. Taraftarlar, neşeli tezahüratlarda da bulunmayıp sadece takımlarını alkışladı.

Yazıcı'nın şeref tribünündeki koltuğuna ise çiçekler ve fotoğraflar konuldu.

Takımların futbolcuları, "Başımız Sağolsun" yazılı pankartlarla sahaya çıkarken Eskişehirsporlu oyuncuların, formalarının kollarında siyah bantlarla mücadele etti.

Bursasporlu taraftarlar, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlama ve Fenerbahçe- Galatasaray maçı sonrası çıkan olaylarda yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ı da unutmadı. Kapalı kale arkası tribünde, "Renklerin Kavgasına Son Verelim. Başınız Sağolsun Fenerbahçe", "Başımız Sağolsun Hatay" yazılı pankartlar asıldı.

Maçtaki sessizlik, 16. dakikada sona erdi ve tüm tribünlerde, "Tertemiz Şampiyon İbrahim Yazıcı", "Başkanım Hakkını Helal Et Bize" diye tempo tutuldu.

Tekbir de getiren taraftarlar, daha sonra coşkulu tezahüratla takımlarını desteklemeye devam etti.

-Kaptan Ömer Erdoğan'ın son maçı-

Bursasporlu taraftarlar, sezon sonunda aktif futbol yaşantısına son verecek olan ve bu sezon son kez Atatürk Stadı'na çıkan kaptan Ömer Erdoğan için "En Büyük Kaptan Ömer Erdoğan", "Kaptan Hakkını Helal Et Bize" diye tempo tuttu.

Kulüp İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı da karşılaşma öncesi Erdoğan'a çiçek ve plaket verdi.

Yeşil-beyazlı taraftarlar daha sonra Erdoğan'ı tribünlere çağırdı. Taraftarlarının bu talebini karşılıksız bırakmayan Erdoğan, tüm tribünlerin önünden geçerek onları selamladı ve bu sırada göz yaşlarına hakim olamadı.

Bu arada, Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sakatlıkları bulunan kaleci Scott Carson ve Maurice Edu'yu maç kadrosuna almadı. - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement