G.Saray, Zaniolo transferinin detaylarını açıkladı! İki kulüp depremzedeler için maç yapacak - Son Dakika
Spor

G.Saray, Zaniolo transferinin detaylarını açıkladı! İki kulüp depremzedeler için maç yapacak

Galatasaray, Zaniolo transferinin detaylarını KAP'a bildirdi. İtalyan ekibi Roma'ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. İki kulüp, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere hazırlık maçı oynayacak.

08.02.2023 23:39  Güncelleme: 01:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın, İtalyan ekibi Roma'dan dünyaca ünlü futbolcu Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılılar, transferin maliyetini KAP'a bildirdi.

5 SEZONA YAYILMIŞ TAKSİTLERLE ÖDENECEK

Galatasaray Sportif AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, Nicolo Zaniolo'nun transferi konusunda Roma ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Roma'ya 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte 15 milyon avro kesin transfer bedeli ödeneceği, futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda elde edilecek kesin transfer bedeli karının yüzde 20'sinin İtalyan ekibine verileceği aktarıldı.

2 MİLYON 750 BİN EURO ÜCRET

Bu sezondan başlamak üzere 4,5 sezon için sözleşme imzalanan futbolcuya, 2022-2023 sezonu için net 900 bin, diğer sezonlar için net 2 milyon 750 bin avro sezonluk maaş ödeneceği kaydedildi.

G.Saray, Zaniolo transferinin detaylarını açıkladı! İki kulüp depremzedeler için maç yapacak

DEPREMZEDELER İÇİN MAÇ YAPACAKLAR

Ayrıca Roma ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

G.Saray, Zaniolo transferinin detaylarını açıkladı! İki kulüp depremzedeler için maç yapacak
Kaynak: AA

Son Dakika Spor G.Saray, Zaniolo transferinin detaylarını açıkladı! İki kulüp depremzedeler için maç yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Rüstem Köse: Bir GS seven olarak, yazıklar olsun. Ülkemiz yerle bir olmuşken, dünya yardıma gelirken, şampiyon olup para kazanmak için bu felaket esnasında nasıl Bir akıl. 5 20 Yanıtla
  • sait acar: 15 milyon eureo,yaklaşık 300 milyon TL eder.deprem bölgesine bu para yardım yapılsa,300 konut yapar.işte böyle ülkede yaşıyoruz. 3 17 Yanıtla
  • ahmet demir: MİLLETTİN DERDİNE BAKN BİRDE GALATASARAYIN DERDİNE. 2 17 Yanıtla

Advertisement