Galatasaray'ın Yıldızı Yekta Trabzon Yolcusu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Yıldızı Yekta Trabzon Yolcusu

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde farklı bir havaya bürünen Galatasaray, büyük umutlarla alınan Yekta ile yollarını ayıracak.

12.12.2014 08:34  Güncelleme: 09:28

Kadrosunda 41 futbolcu bulunan ve bu sayıyı azaltmak isteyen Galatasaray'da gidecek isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda kadroya giremeyen isimleri göndermeye hazırlanan Galatasaray'a ilk ciddi teklif ise Trabzonspor'dan geldi. Trabzon gözünü Yekta Kurtuluş'a dikti.

İLK TEKLİF FIRTINA'DAN

Futbolcuların maliyeti yüzünden finansal açıdan sıkıntı yaşamaya başlayan Sarı-kırmızılar, devre arasında gelecek teklifleri şimdiden değerlendirmeye başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda kadroya giremeyen isimleri göndermeye hazırlanan Galatasaray'a ilk ciddi teklif ise Trabzonspor'dan geldi.

YANAL'IN YERLİ SEVDASI

Özellikle takımın başına geldikten sonra üç maçlık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın kadrodaki yabancı futbolcuların fazlalığından şikayetçi olduğu ve takıma yerli futbolcu transfer etmek istediği belirtildi.

HEDEFTE YEKTA VAR

Trabzonspor yönetimine yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre, Ersun Yanal başarılı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş'u transfer etmek istiyor. Bir süredir Galatasaray Kulübü ile temas halinde olan yönetimin girişimlere başladığı belirtildi. Kadroya girmekte zorlanan Yekta Kurtuluş'un da bu transfere sıcak baktığı ve finansal konudaki pürüzlerin çözüldüğü iddia edildi.

Galatasaray\'ın Yıldızı Yekta Trabzon Yolcusu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Yıldızı Yekta Trabzon Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ahmet: Ustune para verelim gerekiyosa 5 3 Yanıtla
  • Burak: Yildizmi :))) zuhahaaa 4 3 Yanıtla
  • KoRkut ATA: Yıldız mı. allahını seversen artık böyle oyunculara yıldız demeyin. Gs de bir tane yıldız var o da sneijder. oda Dünya kupasında oynadığı için. muslera bile değil. . . Bunlar topçu işte 3 3 Yanıtla
  • ) / ) / ) = ?: İKİNCİ YARIDAKİ ROVANŞIN ORTAMLARI HAZIRLANMAYA BAŞLADI. . . 3 0 Yanıtla

Advertisement