Galatasaray'da Hazırlıklar Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Hazırlıklar Devam Ediyor

Galatasaray\'da Hazırlıklar Devam Ediyor

A Takımı Sezon hazırlıkları Avusturya'nın Wörgl kentindeki çalışmalarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

12.07.2012 15:10  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Wörgl kentindeki çalışmalarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına açık olarak gerçekleştirilen sabah idmanı, performans uzmanı Scott Piri tarafından yönetilen fizik çalışmayla başladı. Bu bölümde kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan ve Eray İşcan'a kaleci antrenörümüz Claudio Taffarel yönetiminde bir program uygulandı.

SV Kirchbichl ile oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen oyunculardan Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan ve Yekta Kurtuluş'un rejenerasyon ile devam ettiği antrenmanda Ceyhun Gülselam, üç grup halinde yapılan pas çalışmasında yer aldı.

Kampa daha sonra katılan Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Selçuk İnan ve Engin Baytar, idmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarda bulundu. Dün kampa dahil olan Johan Elmander ise Scott Piri eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi. Son bölümde çift kale maça geçildi. Çift kale maç esnasında Fernando Muslera, Claudio Taffarel ile birlikte çalıştı. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam yerel saatle 18.30'da yapacağı akşam antrenmanıyla sürdürecek. - WÖRGL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Hazırlıklar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement