Galatasaray'da Helvacı'nın Rütbesi Söküldü - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Helvacı'nın Rütbesi Söküldü

Galatasaray\'da Helvacı\'nın Rütbesi Söküldü

Galatasaray'da Helvacı'nın Rütbesi Söküldü

25.01.2011 21:31

GALATASARAY'DA HELVACI'NIN RÜTBESİ SÖKÜLDÜ

GALATASARAY YÖNETİMİ'NDEKİ İÇ HESAPLAŞMANIN İKİNCİ PERDESİNDE BAŞKAN ADNAN POLAT, YÖNETİM KURULUNDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ VE 2. BAŞKAN MEHMET HELVACI DÜZ ÜYELİĞE GETİRİLİRKEN, IŞIN ÇELEBİ SARI KIRMIZILI KULÜBÜN YENİ 2. BAŞKANI OLDU

ALİ HAŞHAŞ İSE YÖNETİM KURULU GENEL SEKRETERLİĞİNE ATANDI

Galatasaray Yönetimi'nde Türk Telekom Arena krizi ile başlayan gerginlik bu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında da sürdü. Başkan Adnan Polat'ın istifasını istediği 2. Başkan Mehmet Helvacı kendisiyle beraber hareket eden Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya ile beraber yönetim kurulu toplantısına katıldı. Gergin başlayan toplantı gergin sürdü ve başkan Adnan Polat ile Mehmet Helvacı'nın diyaloğu toplantıya damgasını vurdu. Başkan Adnan Polat toplantıya tam 30 dakika geç geldi ve konuşmasına, "Bugün gündemde bir maddemiz yok. Üç arkadaşımızın istifasını istemiştim, tekrar ediyorum" diye başladı. Bunun üzerine Mehmet Helvacı, "Bizi genel kurul göreve getirdi. Genel kurul alana kadar görevde kalacağız" karşılığını verdi. Helvacı'nın bu çıkışı üzerine başkan Adnan Polat, "Sen Galatasaray Başkanı'nı tehdit ediyorsun" karşılığını verdi. Mehmet Helvacı ise tehdit konusu gündeme gelince, "geçen toplantıda sen değil, Yiğit benim tehdit ettiğimi söyledi. Ben burda ne konuştuysam medyaya aynısını söyledim. Medyaya konuşmamın nedeni de, burdaki konuşmamın çarpıtılarak dışarı aktarılmasına izin vermemek amacıyla yapılmıştır. Geçen toplantıda yaptığım önerim hala geçerlidir" yanıtını verdi.

Bunun üzerine başkan Adnan Polat'ın, "madem istifa etmiyorsunuz. Ben de yönetimde yeni görev dağılımı yapıyorum. Bundan sonra Işın Çelebi 2. Başkan, Ali Haşhaş Genel Sekreter olarak görev yapacaklardır" açıklamasını yaparak yönetim kurulundaki yeni görev dağılımını açıkladığı öğrenildi.

Başkan Adnan Polat'ın yönetim kurulunda bir oylama yaptırmadan, Mehmet Helvacı'yı 2. Başkanlık görevinden aldı ve Işın Çelebi'yi atadı. Bu gelişme sonrasında yönetim kurulunda uzun süren bir sessizlik yaşanırken, daha sonra Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya ile birlikte yönetim kurulu toplantısından ilk ayrılan oldular. Mehmet Helvacı, kapıda bekleyen onlarca basın mensubuna açıklama yapan tek Sarı Kırmızılı yönetici olurken, başkan Adnan Polat ise Helvacı'dan yaklaşık bir saat sonra dışarı çıktı ve hiçbir açıklama yapmayıp basın mensuplarına sadece" kararlar internet sitesinden duyurulacaktır. Başka hiçbir açıklama yapmayacağım" dedi.

ALİ HAŞHAŞ: "YÖNETİCİLİKTE GÖREV DEĞİŞİMİ DOĞALDIR"

Sarı Kırmızılı yönetiminde genel sekreterlik görevine getirilen Ali Haşhaş ise yaptığı açıklamada, "Sadece başkanlar seçimle değişir. Yönetim kurullarında görev değişikliği olması normal bir durumdur. Şimdi yönetim kurulundaki her arkadaşımız Galatasaray için çalışmaya devam edecek. Göreceksiniz Galatasaray bundan sonra daha hızlı büyüyecek" şeklinde konuşup, Galatasaray'daki son durumu özetledi.

KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Helvacı'nın Rütbesi Söküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement