Galatasaray, Kopenhag maçı için hazır - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kopenhag maçı için hazır

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk haftasında yarın Danimarka temsilcisi Kopenhag ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık tutuldu. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, ısınma hareketleri, çabukluk ve kuvvet çalışmasıyla başladı. Ardından 2 gruba ayrılan futbolcular top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde Kopenhag maçının taktik çalışmasının yapıldığı bildirildi. Antrenman tam kadro halinde gerçekleştirildi. Sarı-kırmızılı ekip, yarın RAMS Park'ta Kopenhag'ı konuk edecek. Müsabaka, 19.45'te başlayacak.

19.09.2023 19:00

- Galatasaray, Kopenhag maçına hazır

İSTANBUL - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında sahasında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamlandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenman ısınma hareketleri ile başladı ve daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular top kapma çalışması yaptı.

Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise Kopenhag maçının taktiği üzerinde duruldu.

Galatasaray, Kopenhag maçı için hazır
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement