Malatya'da, Gençlik Haftası dolayısıyla sokak oyunları etkinliği gerçekleştirildi.
Malatya Gençlik Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar, halat çekmeden, kaşıkta yumurta taşımaya kadar bazı sokak oyununlarıyla eğlenceli vakit geçirdi.
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl 15- 19 Mayıs tarihlerinde Türkiye genelinde Gençlik Haftasını kutladıklarını hatırlatarak, hafta içerisinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.
Hem gençlik hem de spor faaliyetler düzenlediklerini aktaran Fındıklı, "Spor olarak yüzme, atletim, satranç, badminton, tekvando müsabakaları yaptık. Gençlik merkezlerinde ise, çocuk oyunları yönelik faaliyetler halat çekme, çuvalla yürüme, kaşıkta yumurta taşıma gibi oyunları gerçekleştirdik. Bu etkinliklerle Gençlik Haftasını kutlamış oluyoruz." diye konuştu.
Son Dakika › Spor › Gençlik Haftası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?