Giresunspor Puan Avında - Son Dakika
Spor

Giresunspor Puan Avında

Giresunspor Puan Avında

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grubu'nda kümede kalma uğraşı veren Giresunspor, deplasmanda yarın oynayacağı Bozüyükspor'dan 3 puan almak için sahaya çıkacak.

22.03.2013 16:41

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grubu'nda kümede kalma uğraşı veren Giresunspor, deplasmanda yarın oynayacağı Bozüyükspor'dan 3 puan almak için sahaya çıkacak.

Geçen hafta sahasında oynadığı karşılaşmada Güngörenspor engelini geçerek alt sıralardan uzaklaşma adına önemli bir adım atan Giresunspor, kendisi açısından hayati önem taşıyan maçı da kazanmayı hedefliyor.

Eskişehir'de yaptığı antrenmanların ardından hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini beklemeye başlayan yeşil beyazlılarda sakatlığı süren Necati ve Sedat'ın haricinde eksik oyuncu bulunmadığı, Sefa'nın oynayıp oynamayacağına ise teknik ekip karar vereceğı bildirildi.

PENBE: "OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"

Teknik direktör Ergün Penbe, Bozüyükspor maçına hazır olduklarını belirterek, "Oyuncularıma güveniyorum. Deplasmanından istediğimiz skorla döneceğimizden eminim" dedi. Ergün Penbe, Bozüyükspor maçının ligin altından kurtulmaları için çok büyük bir fırsat olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

"Haftalardan bu yana bulunduğumuz konumun üzerine çıkmaya çalışıyoruz. Güngörenspor'u yenerek bir hamle yaptık. Şimdi deplasmanda oynayacağımız Bozüyükspor maçında bu çıkışımızı devam ettirmek ve kalan haftalar öncesinde moral kazanmak istiyoruz. Futbolcularıma maçın önemini defalarca anlattım. Bu kritik deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum."

RAMAZAN: "PUANSIZ DÖNMEYECEĞİZ"

Giresunspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Ramazan Durdu, Bozüyükspor deplasmanından puansız dönmeyeceklerini söyledi. Rakip filelere yolladığı 6 golle Giresunspor'un en skorer oyuncusu olan Ramazan, "Bu maça çok iyi hazırlandık ve galibiyet hedefliyoruz. Bozüyükspor'u kendi sahasında yenecek gücümüz var. Taraftarlarımız bize inansın ve her zaman olduğu gibi bizi desteklesinler" dedi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

İstanbul, Bursa ve Ankara'dan Bozüyük'e giden taraftarlarının desteğini de arkasına alarak maça çıkacak olan yeşil beyazlıların şu kadroyla sahaya çıkması bekleniyor:

Recep - Berkan, Gökhan, Muhsin, Hüsamettin - Aydın, Veysel, Ramazan, Mustafa (Sefa) - Cihan, Ergün

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor Puan Avında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement