Göztepe Fark Yaratacak - Son Dakika
Spor

Göztepe Fark Yaratacak

Ptt 1'inci Lig'de ikinci yarıya Vartaş Elazığspor deplasman beraberliği ile başlayan Göztepe'de Başkan Vekili Talat Papatya iddialı konuştu.

21.01.2016 11:50

Ptt 1'inci Lig'de ikinci yarıya Vartaş Elazığspor deplasman beraberliği ile başlayan Göztepe'de Başkan Vekili Talat Papatya iddialı konuştu.

Ara transferde 7 önemli futbolcuyu takıma kazandırdıklarını belirten Papatya, "Elazığ'da sergilenen futbol hiçbirimizi memnun etmedi. Ancak şimdi üst üste sahamızda Adanaspor ve Şanlıurfaspor'la karşılaşacağız. Bu iki maçta alacağımız 6 puan, Süper Lig yarışında bizi daha iddialı konuma getirecek. Yeniler hızla takıma adepte oluyor. Adanaspor ve Şanlıurfaspor sınavlarında taraftarlarımız farklı bir Göztepe izleyecek" diye konuştu.

Transfer döneminde yönetim olarak teknik direktör Metin Diyadin'in istediklerinin tümünü yerine getirdiklerini sözlerine ekleyen Talat Papatya, "Biz sadece bugünün değil geleceğin de takımını kurmak için çabalıyoruz. Diyadin'in liderliğinde hedefimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Artık çok fazla transferi konuşmuyoruz. Yeterli takviyeleri yaptığımızı düşünüyorum. Hocamız da takımdan memnun" dedi.

Öte yandan pazar günü Adanaspor'u Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edecek Göztepe'de Gosso'nun cezası sona ererken, Robert Maah'ın da sakatlığı tamamen geçti.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe Fark Yaratacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement