Göztepe-Karşıyaka Soyunma Odaları - Son Dakika
Spor

Göztepe-Karşıyaka Soyunma Odaları

Nefesleri kesen İzmir derbisinin ardından Karşıyaka teknik direktörü Cihat Arslan, antrenör Recep Umut ve kaleci antrenörü Fevzi Layiç hakem tarafından sahadan atıldıkları için toplantıya katılamadı.

17.03.2013 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nefesleri kesen İzmir derbisinin ardından Karşıyaka teknik direktörü Cihat Arslan, antrenör Recep Umut ve kaleci antrenörü Fevzi Layiç hakem tarafından sahadan atıldıkları için toplantıya katılamadı.

Cihat Arslan stat çıkışında, "Türk futbolunda adalet yok" demekle yetindi. Üçüncü golün ardından futbolcularla birlikte Karşıyaka kulübesi önünde sevindiği için tepki gören Göztepe İdari Menajeri Erman Doğan'ın, Arslan ve Layiç'ten özür dilediği, ancak ikilinin özrü kabul etmediği belirtildi.

ŞABAN'A TEPKİ

KARŞIYAKALI futbolculardan Gurur, eski takım arkadaşı Şaban'ın yedek kulübelerinin önüne kadar gelip abartılı bir şekilde sevinmesine anlam veremediğini belirtip, "Ona bu hareketini yakıştıramadım. Hakem Hüseyin Sabancı art niyetliydi. Kırmızı kart gösterdiği Şehmus'a oyuna girer girmez alaycı bir şekilde, "Hoşgeldin Şehmus" demiş" diye konuştu.

"MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ"

Cezalı olduğu için maçı tribünden seyreden Göztepe teknik direktörü Kemal Kılıç'ın yerine takımı yöneten Antrenör Ümit İnal müthiş geri dönüş yaptıklarını söyledi, "İnanılmaz mücadele sergiledik. Geriden gelip mağlubiyeti kabul etmeyen oyuncularımız inanılmazı başardı. Bunu yalnızca başlangıç olarak görüyoruz" dedi. İnal hakemlerin de hata yapabileceklerini belirtip, "Şehmus'a gösterdiği kırmızı kartın nedeni küfür mü bilmiyorum. Kararı PFDK verecek" dedi.

LİGDE 7 maçtır yüzü gülmeyen Göztepe'de hafta arasında "Kaybedersek giderim" resti çeken teknik direktör Kemal Kılıç galibiyetle rahatladı. Maçı canlı yayın stüdyosunun yanındaki camlı bölmeden Sportif İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Gül'le seyreden Kılıç 90 dakikanın ardından derin bir ohh çekti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe-Karşıyaka Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement