Guiza'dan İtiraf: Günlerce Ağladım - Son Dakika
Spor

Guiza'dan İtiraf: Günlerce Ağladım

Guiza\'dan İtiraf: Günlerce Ağladım

Paraguay'da harikalar yaratan Daniel Guiza, Fenerbahçe'den eski hocası Aragones'in ölüm haberini aldığında zor zamanlar geçirdiğini söyledi.

10.11.2014 15:01

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Daniel Guiza, sarı-lacivertli ekipte ve İspanya Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı eski hocası, Luis Aragones'in ölümünün kendisini çok üzdüğünü itiraf etti. FIFA'nın internet sitesine bir röportaj veren oyuncu, "Onun öldüğünü duyduğumda Paraguay'daydım. Günler boyunca ağladım durdum. Berbat bir haldeydim çünkü O beni yetiştiren kişiydi. Çalıştığım teknik adamlar içinde benim yeteneklerimi en iyi kullanan kişi Aragones'ti. Ona daima müteşekkir kalacağım" dedi.

İspanyol futbolcu şöyle devam etti: "Cerro Porteno'da çok iyi maçlar çıkarıyor ve iyi sonuçlar alıyoruz. Burada harika duygular hissediyorum. Çünkü büyük bir kulüpteyim. Kariyerimi burada sonlandırmayı da düşünüyorum".

Latin Amerika ülkesinin kültürüne ve yaşam biçimine de uyum sağladığını ve bazı alışkanlıklarını değiştirdiğini dile getiren yıldız futbolcu, ülkenin geleneksel içeceği olan, soğuk servis edilen terere'ye de sonunda alıştığını ekledi, "Buranın futboluna olduğu kadar hayatına da uyum sağladım. Sadece ilk başlarda ufak sıkıntılar yaşadım. Terere önceleri midemi kaldırıyordu. Ama şimdi ona bile alıştım, her sabah içiyorum" şeklinde konuştu.

Aradığı taraftarı buldu

Cerro Porteno takımında oldukça iyi bir performans sergileyen ve gollerini ardı ardına sıralayan 34 yaşındaki forvet taraftarın kendisi üzerinde pozitif bir etkisi olduğunu da söyledi. Guiza, "Bana Paraguay'dan teklif geldiğinde tereddüt etmeden kabul ettim. Çünkü Güney Amerikalı taraftarların tutkusu beni hep cezbetmiştir. Onların beni motive etmelerine ihtiyacım vardı. Cerro taraftarı etkileyici. Kendimi canlı ve diri hissetmeme yardımcı oluyorlar" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Guiza'dan İtiraf: Günlerce Ağladım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement