Gülaç: "Motivasyonu Bir Saniye Bile Kaybetmemek Lazım" - Son Dakika
Spor

Gülaç: "Motivasyonu Bir Saniye Bile Kaybetmemek Lazım"

Gülaç: "Motivasyonu Bir Saniye Bile Kaybetmemek Lazım"

Motivasyon bir saniye bile kaybetmemek gerektiğini ifade eden Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, Gazişehir Gaziantep maçından iyi bir oyun ve skorla dönmeleri halinde çok mutlu olacaklarını kaydetti.

24.10.2017 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motivasyon bir saniye bile kaybetmemek gerektiğini ifade eden Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, Gazişehir Gaziantep maçından iyi bir oyun ve skorla dönmeleri halinde çok mutlu olacaklarını kaydetti.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, Samsunspor maçında 2 gol kaydeden Alpaslan Öztürk'ün katıldığı haftalık basın toplantısında değerlendirmede bulundu.

Samsunspor karşısında ilk 45 dakikada 2 gol yemelerine rağmen pozisyon vermediklerini ifade eden Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, "Çok güzel bir performans sergiledik. Alpaslan da çok güzel iki gol attı. Motivasyonu 1 saniye bile kaybetmemek lazım. Samsun maçında bildiğiniz gibi problemlerimiz vardı. Tom yoktu, Tatos 50'de sakatlandı, Elmar'ın ayak serçe parmağı kırık ve oyununu etkiliyor. Samsun maçı alacağımız bir maçtı. Çok üzüldüm. Bu hafta inşallah bunu telafi ederiz" dedi.

Tatos'un sakatlığı, Onur ve Mehmet Yiğit'in cezası nedeniyle Gazişehir Gaziantep maçında forma giyemeyeceğini ifade eden Gülaç, "Tom büyük bir aksilik olmazsa sahada olacak. Takımımız cuma günü Gaziantep'e gidecek. Oradan iyi bir oyun ve skorla dönersek çok mutlu olacağız. Kupada da Sivas Belediyespor ile karşılaşacağız. Hocamızın fazla forma şansı bulmayan isimlere şans vereceğini tahmin ediyoruz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Alpaslan Öztürk: "Buruk bir sevinç var"

Samsun maçında kaçan 3 puana üzüldüklerini dile getiren Alpaslan Öztürk, "Önemli olan Alpaslan Öztürk'ün ne kadar iyi ya da ne kadar kötü oynadığı değil, önemli olan Elazığspor'un kazanıp ya da kazanmayacağı. Buruk bir sevinç var içimde. Keşke 3 puanı alabilseydik ama nasip değilmiş. Artık Gazişehir Gaziantep maçını düşünüyoruz" diye konuştu.

Ligde kolay maç olmadığını aktaran Öztürk, "Enteresan bir ligde mücadele ediyoruz. Gazişehir Gaziantep sezon başı çok önemli transferler yaptı. Del Valle olsun, Webo olsun çok önemli isimler. Kalite ve tempo olarak bizimle başa çıkacaklarını düşünmüyorum. İnşallah 3 puanı alır yolumuza devam ederiz" şeklinde konuştu.

Aynı mevkide görev yaptığı Elmar Bjarnason ile uyum sorunu yaşamadıklarını da ifade eden Alpaslan, "Bütün arkadaşlarımız iyi niyetli ve elinden geleni yapmaya çalışıyor. Standart Liege ile sorunlarım vardı ve ceza aldım. Yaklaşık 1 sezon oynayamadım. Hala sürüyor davamız. Buraya geldiğimde 6-7 kilo fazlam vardı. Ben hazır değildim ve o yüzden görev yapamadım o dönemde. Lig uzun bir maraton. Şu an iyiyim çok şükür" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gülaç: 'Motivasyonu Bir Saniye Bile Kaybetmemek Lazım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement