Hakan Çalhanoğlu'nun Babasından Sert Tepki - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu'nun Babasından Sert Tepki

Hakan Çalhanoğlu\'nun Babasından Sert Tepki

Almanya'da oynayan oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nun babası Türkiye'den büyük takımların transfer için ciddi olmadığını söyleyerek sert tepki gösterdi.

24.04.2014 23:46  Güncelleme: 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Attığı spektaküler gollerle adından sıkça söz ettiren milli oyuncunun babası Hüseyin Çalhanoğlu, BUGÜN'e yaptığı açıklamada, "Türkiye dosyasını artık kapattık. Ocak ayında alıyoruz diyerek bizi oyaladılar. Hakan'ın piyasasını düşürdüler. Türkiye'de futbol sektörü acımasız. Yıldız olduktan sonra almak istiyorlar. Başka yabancı futbolculara çok yüksek paralar veriyorlar. Ama Türk olduğu zaman bir kuruş vermiyorlar. Bu nedenle Türkiye'ye dosyasını kapattım" ifadeleriyle tepksini dile getirdi.

Baba Çalhanoğlu, oğlunun başarısından, "Serbest vuruştan attığı goller ve bu kadar üst düzey bir ligde ulaştığı gol sayısıyla Ronaldo ve Messi'nin rekorunu kırması kariyerine büyük katkı sağladı" sözleriyle bahsetti.

Galatasaray'ın Bruma ve Hajrovic transferlerini de değerlendiren Hüseyin Çalhanoğlu, "Sneijder ve Drogba'ya çok yüksek bedeller ödeniyor ancak Hakan henüz 20 yaşında ve gelecekte takımına bir çok şey kazandırabileceği halde ona değer verilmiyor. Bruma ve Hajroviç ile kıyaslanmamalı." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu'nun Babasından Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement