Hakemler ile Antrenörler Futbol Maçında Buluştu - Son Dakika
Spor

Hakemler ile Antrenörler Futbol Maçında Buluştu

Hakemler ile Antrenörler Futbol Maçında Buluştu

Merhum FIFA kokartlı hakem Nihat Özbirgül adına düzenlenen futbol turnuvasındaki gösteri maçında, hakemler ile antrenörler yenişemedi.

08.06.2014 21:34

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesince, Pool Pub Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenen turnuvada, hakemler ve antrenörlerden oluşan iki takım karşı karşıya geldi.

Gösteri maçında beyaz takımda Zafer Önder İpek, Özgür Kaya, Mehmet Fahir Genç, Erhan Çağlayan, Mehmet Kulaksızoğlu, Osman Özdemir, Cengizhan Köksal, Serdar Gürler, Sedat Karabük yer aldı. Kırmızı takım Bünyamin Gezer, Ali Uluyol, Ümit Ünal, Özgüç Türkalp, Yaşar Kemal Uğurlu, Recep Yıldırım, Serkan Olguncan, Engin Erdem, Aytaç Yaşar, Ramazan Konanç'tan oluştu.

Kadın hakem Hilal Tuba Tosun Ayer'in yönettiği maç 2-2 berabere sonuçlandı ve katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

Dernek başkanvekili Mustafa İlker Coşkun, turnuvanın finali öncesinde antrenörler ile hakemleri kaynaştırma adına özel bir müsabaka gerçekleştirdiklerini söyledi.

Nihat Özbirgül Futbol Turnuvası'nın finalinde ise Bipli Bayrak ile FC Gentleman takımları karşılaştı. FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım'ın yönettiği mücadeleden 2-1 galip ayrılan Bipli Bayrak, turnuvanın galibi oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hakemler ile Antrenörler Futbol Maçında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement