Hamzaoğlu: Selçuk ve Burak'ın Takımı Sabote Ettiğini Düşünmüyorum - Son Dakika
Spor

Hamzaoğlu: Selçuk ve Burak'ın Takımı Sabote Ettiğini Düşünmüyorum

Hamzaoğlu: Selçuk ve Burak\'ın Takımı Sabote Ettiğini Düşünmüyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ahmet Çakar'ın "Selçuk ve Burak, Prandelli'yi sabote etti" iddiasını reddetti.

08.12.2014 16:50  Güncelleme: 16:57

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takım kaptanı Selçuk İnan ve Burak'ın kendisinden önce kötü oynadığı görüşüne katılmadığını söyledi. Hamzaoğlu, Arsenal maçının ilk 11'ini de açıkladı.

"OYUNCULARIMIZ BİZE GÖRE ŞEKİL ALIR"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın "Burak ve Selçuk, Prandelli'nin gitmesi için takımı sabote etti" iddiasına cevap verdi. Hamzaoğlu, Selçuk ve Burak'ın önceki dönemdeki kötü performansında Mancini ve Prandelli'nin etkili olabileceğini ima ederek, "Oyuncularımız, bize göre şekil alır. Kötü oynuyorlarsa bunun sorumlusu da bundan sonra ben olacağım" dedi.

"BUNDAN SONRA OYUNCULAR KÖTÜ OYNARSA SEBEBİ BENİM"

Sabote iddialarını ciddiye almadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Selçuk ve Burak için yapılan spekülasyonları çok fazla dinlemiyorum. Zaman içerisinde tabii bu haberler yapılacaktır, bize inananlar olduğu gibi inanmayanlar da var. Burak ve Selçuk'un bu zamana kadar iyi oynamadığı iddiasına gelince; oyuncularımız bize göre şekil alır. Bundan sonra da oyuncularımız kötü oynuyorsa bunun sebebi benimdir, bir şeyleri eksik göstermişizdir. Oyuncularımın hepsinin özveri ile oynadığına, oynayacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

"RAKİBİ OYNATMAMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Son iki maçta övgüye değer bir futbol sergilediklerini belirten Hamzaoğlu, "Grupta son maçımıza çıkacağız. Gönül isterdi ki, bu maçta da ümitlerimizi sürdürebilelim. Ama ne olursa olsun yarınki maç da bizim için çok anlamlı. Oyuncularımdan iyi mücadele, rakibi oynatmayan ama kendisi de oynayan futbol istiyorum. Rakibimizin Arsenal olduğunu biliyoruz ama biz de Galatasaray olarak sahaya çıkacağız. Bu müsabakada üzerimizde baskı olmaması bizim açımızdan bir artı" dedi.

"KAZANSAK DA KAYBETSEK DE ETKİLENMEYECEĞİZ"

Arsenal'in gücünü bildiklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Arsenal'in ne olduğunu biliyoruz. Yapabilirsek onları sahalarında hapsetmek istiyoruz. Bunu yapamazsak ikinci bölgede baskı yapmaya çalışacağız. Ama rakibimiz iyi bir takım. Onlar bize iyi direnç gösterirse belki biz kontrayı düşüneceğiz. Biz kazansak da kaybetsek te etkilenmeyeceğiz. Hedeflerimizi belirledik. Önemli olan sezon sonunda hedeflerimize ulaşmaktır" dedi.

"CHEDJOU VE SABRİ OYNAMAYACAK"

Hamza Hamzaoğlu, Arsenal maçının ilk 11'ini de açıkladı. İlk 11 şöyle:
Muslera
Tarık
Semih
Hakan
Telles
Bruma
Melo
Emre
Sneijder
Umut
Burak

Hamza Hamzaoğlu, Chedjou ve Sabri'yi Arsenal karşısında oynatmayacak. Bu futbolcuların yerlerine Hakan ve Tarık oynayacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hamzaoğlu: Selçuk ve Burak'ın Takımı Sabote Ettiğini Düşünmüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ülkücü: Sabote etmişler 0 1 Yanıtla

Advertisement