İçimizden Biri! - Son Dakika
Spor

İçimizden Biri!

İçimizden Biri!

Ligde fırtına gibi esen Başakşehir’de Emmanuel Adebayor performansıyla göz kamaştırıyor. 33 yaşındaki forvet, saha dışında da profesyonelliğiyle dikkat çekerken, bir Türk vatandaşı gibi ülke gündemini iyi takip ediyor.

01.02.2018 02:36

CELAL UMUT EREN
Medipol Başakşehir'in Süper Lig'deki şampiyonluk yürüyüşü devam ederken, Emmanuel Adebayor ismi ön plana çıkıyor. Son oynanan Kardemir Karabükspor maçında attığı şık aşırtma golünün yanında yaptığı asker selamıyla da gönülleri bir kez daha kazanan Adebayor, alkışları topluyor.
Futbolseverlerin de yakından izlediği Togolu golcü, bilhassa kendi takım arkadaşları ve hocası Abdullah Avcı'nın beğenisini kazanıyor. Saha içinde oldukça istekli olan, antrenman ve maçlarda hırsıyla dikkat çeken Adebayor, saha dışında da oldukça profesyonel bir yaşantıya sahip. Futbol zekası ve tecrübesini sürekli arkadaşlarıyla paylaşan 33 yaşındaki forvet, Türkiye'ye de çok iyi uyum sağladı. Toplumsal konuları hep öğrenmeye çalıştığı belirtilen Adebayor, sanki bir Türk vatandaşı gibi yakın ilgi gösteriyor. Kariyerinde adeta Başakşehir ile yepyeni bir sayfa açan ve son 1 yılda ciddi anlamda eski günlerine dönen tecrübeli futbolcu, her zaman pozitif tarafıyla gündeme geliyor.
Abdullah Avcı'nın da çalışmaktan keyif aldığı belirtilirken, takımın önemli bir ismi konumunda. Ayrıca taktik sistemde de çok kritik bir görevi olan Adebayor, tek forvet rolünde gezici oynayıp, hem oyun kuruyor hem gol bölgesinde aktif oluyor hem de arkadaşlarına asistler yapıyor.
Gol ustası!
Emmanuel Adebayor'un Medipol Başakşehir formasıyla yakaladığı gol başarısı da dikkat çekiyor. Bu sezon 23 resmi maçta 11 gol atan Togolu, ligde de 17 maçta 9 golle istikrarını korudu.
Geçen sezon devre arasında geldiği turuncu-lacivertlilerde, 16 resmi maçta 7 gol atarak oldukça verimli olan Adebayor, Crystal Palace ve boşta geçirdiği yılların acısını çıkarıyor.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İçimizden Biri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement