İlkay Gündoğan, Real Madrid'le Anlaştı - Son Dakika
Spor

İlkay Gündoğan, Real Madrid'le Anlaştı

İlkay Gündoğan, Real Madrid\'le Anlaştı

Borussia Dortmund'un Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan, Real Madrid ile anlaşma sağladı.

29.12.2013 18:46

İspanyol devi Real Madrid'in transfer gündeminde bulunan Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan Real Madrid ile anlaştı.

DETAYLAR BELLİ DEĞİL

AMK'nın haberine göre; İlkay Gündoğan'ın menajeri ve babası olan İrfan Gündoğan'ın yaptığı "Real Madrid çok ciddi şekilde ilgileniyor. Oğlumla sözleşme imzalamak istiyorlar."sözlerinin ardından edindiğimiz bilgilere göre İlkay'ın Real Madrid ile resmen anlaşmaya vardığı ögrenilirken, sözleşmenin detayları henüz netlik kazanmamış durumda.

REAL MADRID FORMASIYLA DÖNECEK

14 Ağustos'ta ParaguayAlmanya maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan 23 yaşındaki yıldızın ocak ayında sahalara dönmesi bekleniyordu. Liglere verilen devre arasında tam olarak iyileşerek Los Galacticos renkleriyle sahalara dönmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İlkay Gündoğan, Real Madrid'le Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ASLAN KRAL: DÜNYANIN EN İYİ KULÜPLERİNDE EĞER BİR TÜRKİYE VATANDAŞI OYNUYORSA İSTENİYORSA BU DEMEKTİRKİ TÜRKİYEDE FUTBOL BAYAĞI GELİŞMİŞTİR DEMEK İSTERDİM AMA ÖYLE BİR ŞEY YOK BUNU SADECE ALMANYADA YAŞAYAN ALMAN MİLLİ TAKIMINDA OYNAYAN TÜRK ASILLI OYUNCULARIMIZ BAŞARMIŞTIR MALESEFKİ BİZİM ÜLKEMİZDE DEVLET ADAMLARI SPOR A DEĞİLDE CEPLERİNE ÇOK DÜŞKÜN OLDUKLARI İÇİN HALA FUTBOLUMUZ VE OYUNCULARIMIZ GELİŞEMEDİ VEDE DEVLETTE BU KONUDA BİR GELİŞME YOK OYÜZDEN KİMSE YURT DIŞINDAKİ OYUNCULARIN VATANDAŞLARIMIZIN KENDİ YETİŞTİKLERİ ÜLKELERİN MİLLİ FORMALARINI TERCİH ETMESİNİ YADIRGAMASIN SADECE TEBRİK EDELİM VE SAYGI DUYALIM MALESEFKİ ÜLKEMİZDE DEVLET BÜYÜKLERİ BİRBİRİLERİYLE KAVGA ETMEKTEN SPORA SIRA GELMİYOR 23 4 Yanıtla
  • mossi: aileden biri meejerlik yapıyosa abartı vardır.:)bence yalan haber 0 0 Yanıtla

Advertisement