İspanya'da bugün dünya rekoru kırılacak! - Son Dakika
Spor

İspanya'da bugün dünya rekoru kırılacak!

İspanya\'da bugün dünya rekoru kırılacak!

İspanya 2. Futbol Ligi'nde bugün Rayo Vallecano ile Albacete arasında oynanacak maçta ilk düdüğün çalmasıyla birlikte bir dünya rekoru kırılacak!

10.06.2020 07:44  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya 2. Futbol Ligi'nde bugün Rayo Vallecano ile Albacete arasında oynanacak maçta ilk düdüğün çalmasıyla birlikte bir dünya rekoru kırılacak!.. Normal fikstüre göre 15 Aralık 2019'da başlayan karşılaşmada, daha önce Vallecano'ya transfer olan ancak Neo-Nazi gruplarıyla bağlantılı olduğu iddiasıyla taraftarların tepkisiyle karşılaşan ve sözleşmesi feshedilen Albacete'li Roman Zozulya'ya ırkçı tezahüratlarda bulunulmuştu. Albacete'li futbolcuların takım arkadaşlarını korumak için maçın tatil edilmesini talep etmeleriyle birlikte hakem ikinci yarıyı oynatmamıştı.

Şubat ayında devam etmesi planlanan mücadele pandemi nedeniyle bir kez daha ertelenirken, 5 ay 28 gün sonra ikincisi yarısından itibaren oynanabilecek. Böylece futbol tarihinde en uzun sürede tamamlanan maç olarak kayıtlara geçecek. Önceki rekor İskoçya Kupası'ndaki Airdrie-Stranraer maçının, kötü hava şartları nedeniyle 33 kez ertelenmesi sonrasında 1 ayda tamamlanmasıyla kırılmıştı.

KOBE'NiN EŞi YÜZLERCE MiLYON DOLAR TAZMiNAT iSTiYOR

NBA efsanesi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna'nın yaşamlarını yitirdiği 26 Ocak 2020'deki helikopter kazasının yankıları devam ediyor. Kobe'nin eşi Vanessa'nın helikopterin kiralandığı Island Express Helicopters şirketinden yüzlerce milyon dolar tazminat talep ettiği bildirildi.

Olumsuz hava koşulları ve yoğun sis nedeniyle bir tepeye düşen helikopterin bağlı olduğu şirketin, kötü havalarda uçma izni olmadığı ifade edildi. Vanessa Bryant, pilot Ara Zabayan'ı uçuş öncesinde kötü hava ve sisi tespit edememek ve öğrendikten sonra da uçuşu geciktirmemekle suçluyor.

İspanya'da bugün dünya rekoru kırılacak!

PANATHINAIKOS 25 MiLYON EURO'YA SATIŞA ÇIKARILDI

Avrupa basketbolunun önemli kulüpleri arasında yer alan Panathinaikos, 25 milyon Euro'ya satışa çıkarıldı. Panathinaikos'un sahibi ve başkanı Dimitris Giannakopoulos, kulübün fiyatını çok uygun tuttuğunu belirterek, "Maliyet hesapçılarına göre, kulübün ticari değeri 75 milyon Euro'yu buluyor. Ancak sözüm söz, 25 milyon Euro'yu veren kulübün yeni sahibi olacak" dedi.

THY Euroleague'e yaptığı eleştirilerle birçok kez gündeme gelen Giannakopoulos, takımın bu organizasyonda devam edip etmeyeceğine ilişkin kararı da kulübün satılması halinde yeni yönetimin vereceğini söyledi.

CHELSEA'DE PARA VAR, HUZUR VAR

Pandemi nedeniyle birçok kulüp futbolcuların maaşlarında kesinti yaparken, Chelsea yönetimi, bizzat oyunculardan gelen "Ücretimizde indirim yapabilirsiniz" teklifini reddetmişti. FIFA'dan aldıkları ceza nedeniyle geçen yaz ve kış dönemlerinde transfer yapamayan Maviler, önce Hakim Ziyech için 40, Timo Werner içinse 53 milyon Sterlin ödedi. Frank Lampard'ın çalıştırdığı Chelsea, şimdi de gözünü dünya futbolunun son süperstar adayı Kai Havertz'e dikti. 10 numara pozisyonunda oynayan 20 yaşındaki oyuncu içim İngiliz ekibinin 75 milyon sterlin bonservis ödemeye hazır olduğu belirtildi.

KUPAYA LIVERPOOL'UN ADI YAZILDI BİLE

İngiltere Premier Lig'de en yakın rakibi Manchester City'nin 25 puan önünde yer alan Liverpool, görünüşe göre matematiksel olarak garantilemese de çoktan şampiyon ilan edildi. Premier Lig kupasına 20192020 şampiyonluğu için Liverpool'un isminin kazındığı bir video sosyal medyada yer aldı. Bu durum taraftarlar arasında heyecan yarattı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor İspanya'da bugün dünya rekoru kırılacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement