Neymar'ın Kırılan Kemiği Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Neymar'ın Kırılan Kemiği Ortaya Çıktı

Kolombiya karşılaşmasında belinden ağır bir sakatlık geçiren Neymar'ın ilk röntgen sonuçları ortaya çıktı.

05.07.2014 14:31  Güncelleme: 16:39

Kolombiya karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacak olan Neymar için ameliyat gerekmediği kararına varıldı.

KIRILAN KEMİĞİ BELLİ OLUYOR

İlk teşhisin ardından tedavisinin geri kalanı için ambulansla takım kampına götürülen Neymar'ı David Luiz ve takım kaptanı Thiago Silva yalnız bırakmadı. Çekilen ilk röntgende Neymar'ın kırılan kemiği ise açık bir şekilde belli oluyor.

SAHAYI SEDYEYLE TERK ETTİ

Brezilya-Kolombiya karşılaşmasında 54 faulle Dünya Kupası'nın en çok faul yapılan maçına tanıklık eden futbolseverler, mücadelenin son bölümünde Zuniga'nin darbesiyle yerde kalan Neymar'ın sahayı acı içinde sedyeyle terk etmesini de hüzüle takip etti.

TURNUVAYI KAPATTI

Görüntü hiç iç açıcı olmasa da Brezilyalılar, Şili maçında da sert darbelere maruz kalmasına rağmen takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan Neymar'dan iyi haber bekliyordu. Ancak beklenen haber gelmedi... Acilen hastaneye kaldırılan Neymar'ın omurgasındaki kemikte kırık tespit edildi. Milli takım doktoru; yıldız oyuncunun ameliyat olmasına gerek olmadığını ancak turnuvayı kapattığını açıkladı.





Neymar\'ın Kırılan Kemiği Ortaya Çıktı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Neymar'ın Kırılan Kemiği Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bariskunch: Bir insanin aci cekmesini asla istemem ama,acikca fifa ve hakemler tarafindan kollanan brezilyaya iyi oldu. 6 2 Yanıtla
  • ahmet güzelsoy: BULUT İNŞAAT SAHİBİ TEMEL BULUT DAİRE SAHİBİ YAPACAM VAADİYLE BİNLERCE İNSANDAN PARA TOPLADI 3 YIL DOLDU DAİRELERİ VERMEDİ MAĞDURLAR TEMEL BULUTA ULAŞAMIYOR MİNE HANIMI YETKİLENDİRMİŞ ODA İNSANLARI AZARLAYIP MAHKEMEYE GİDİN DİYOR BU MESAJI OKUYAN TEMEL BULUT MAĞDURLARI HERYERE YAZIN YAZINKİ HERKEZ TEMEL BULUTUN İÇ YÜZÜNÜ ÖĞRENSİN TEMEL BULUT DİLERİM SONUN BANKER KASTELLİ GİBİ OLUR SENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ÖLÜMDE VAR ÖLÜMM ESKŞEHİR VE TEKİRDAĞDA PROJE AÇMIŞ TEMEL BULUTU TANIMADAN SORMADAN REKLAMLARINA KANIP DAİRE ALMAYIN HEPSİ YALAN 4 1 Yanıtla

Advertisement