"İstifasını İsterim" - Son Dakika
Spor

"İstifasını İsterim"

"İstifasını İsterim"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yönetici Ebru Köksal hakkında ortaya atılan iddiayı değerlendirdi.

13.11.2013 08:41

"UA'yı, LA'yı, BT'yi sevindirme"

Ebru Köksal o mesajları attı mı?

Galatasaray'da yönetici Ebru Köksal'ın Fatih Terim'e yolladığı iddia edilen mesaj hakkında Başkan Ünal Aysal açıklamalarda bulunurken, Köksal'a inandığını, ancak bunun ispatlanması durumunda istifasını isteyeceğini söyledi.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin şoku atlatılmadan patlak veren ikinci SMS krizi için Başkan Ünal Aysal net konuştu. Yönetim kurulu üyesi Ebru Köksal'ın Fatih Terim ile yollar ayrılmadan önce tecrübeli teknik adama ilettiği ve görevden ayrılmaması yönündeki temennisini ilettiği mesajın dün manşetlere taşınması üzerine Ünal Aysal, "İspatlarlarsa gereğini yaparım" dedi.

Aysal, "Ben Ebru Hanım'a bunu sordum, o da bana 'Başkanım sizin adınızın geçtiği hiç bir mesajı kimseye atmadım' dedi. Ben de ona inanırım. Şu anda Galatasaray 1-2 kötü sonuç aldı diye herkes bir şeyler çıkarmak istiyor. Bunların farkındayız. Ancak, benim ismimin geçtiği böyle bir mesajı Ebru Hanım attıysa ve bunu söyleyenler ispatlarlarsa ben de gereğini yaparım. Ancak ben Ebru'ya inanıyorum" değerlendirmesini yaptı.

Yaşar Yalçın

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'İstifasını İsterim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement