İtalya'da Dev Randevu: Milan - Juve - Son Dakika
Spor

İtalya'da Dev Randevu: Milan - Juve

İtalya\'da Dev Randevu: Milan - Juve

İtalya'da haftanın en önemli müsabakasında Milan ve Juventus karşı karşıya gelecek.

19.09.2014 21:01

Cumartesi günü İtalya'nın iki devi AC Milan ve Juventus, San Siro'da kozlarını paylaşacak. Son 3 sezonu domine eden Juve, bu seneye iddialı transferlerle giriş yapan Inzahgi yönetimindeki Milan'a konuk olacak.

Serie A'da henüz 2 hafta geride kalırken, çizme bu hafta Avrupa'nın en önemli mücadelelerinden birine tanıklık edecek.

Juventus deplasmandaki karşılaşmada sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkarken, yeni teknik direktör Massimiliano Allegri'nin talebeleri bu maçı alarak zirveyi tekrar ele geçirmeyi hedefliyor.

47 yaşındaki teknik adam, Ocak ayında kovulduktan sonra ilk defa Milano'ya gelecek. 2011'de şampiyonluğa taşıdığı eski takımını devirerek Berlusconi yönetimine üstü kapalı bir mesaj yollamayı arzuluyor.MILAN GEÇMİŞ SENELERİN ACISINI ÇIKARTMANIN PEŞİNDE

Filippo Inzaghi yönetiminde sezona 2'de 2 ile başlayan Milan, bu sene ilk ciddi sınavını verecek. Önemli transferle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, seyircisi önünde son senelerin acısını çıkarmayı planlıyor.

Yeni transferlerden Fernando Torres'in fiziki olarak bu maçta hazır olduğu ve forma beklediği kaydedildi. Gol düellosu halinde geçen Parma karşısında yedek kulübesinde bekleyen İspanyol golcüye bu hafta şans vereceği konuşuluyor.

Daniele Bonera kart cezası nedeniyle maç kadrosuna alınmazken, Adil Rami'nin ise sakatlıktan kurtulduğu ve maçta yer alabileceği söyleniyor.

Allegri'nin Çarşamba günü Malmö'yü deviren 11'ini değiştirmesi beklenmiyor.AC Milan'ın muhtemel ilk 11'i: Lopez, De Sciglio, Rami, Alex, Abate, Muntari, Poli, De Jong, Honda, Menez, BonaventuraJuventus'un muhtemel ilk 11'i: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Evra, Lichtsteiner, Asamoah, Pogba, Marchisio, Tevez, Llorente

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İtalya'da Dev Randevu: Milan - Juve - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement