İzmir'den Müthiş Görüntüler! - Son Dakika
Spor

İzmir'den Müthiş Görüntüler!

İzmir\'den Müthiş Görüntüler!

PTT 1.Lig'de Göztepe ile Karşıyaka arasında oynanan maçtan önce Göztepe taraftarları derbi için 3 boyutlu koreografi hazırladı.

17.03.2013 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Göztepe ile Karşıyaka arasında oynanan maçtan önce Göztepe taraftarları derbi için 3 boyutlu koreografi hazırladı.

Üzerinde Efsane Takım'ın unutulmaz Teknik Direktörü Adnan Süvari ve futbolcularının resmi bulunan dev bir pankart, maç öncesi kapalı tribünden ipler vasıtasıyla asıldı.

Bu tribünün üst kısmındaki Göztepeliler sarı, alt kısmındakiler kırmızı yelekler giydi. Sarı-kırmızı pankartlar kareografiye renk kattı. Taraftar alınmayan sanayi tarafındaki kale arkası tribün de bayrak ve pankartlarla süslendi. Kapalı tribünün önüne ses sistemi kuruldu.

Konuk Karşıyaka taraftarları 18 Mart Şehitleri Anma Günü arefesindeki derbide Çanakkale Zaferi'ni unutmadı. Yeşil-kırmızılıların yer aldığı Mersinli tarafındaki kale arkasına Çanakkale Kahramanı Koca Seyit'in resmi asıldı. Karşıyaka ve Göztepe tribünlerinde vefat eden taraftarların resimleri de vardı.

Derbiye yoğun ilgi vardı. Göztepeli taraftarlar kapalı ve açık tribünü büyük oranda doldurdu. Emniyet tribünler arasında tel çitler ve çevik kuvvet ekipleriyle tampon bölgeler oluşturdu. Rakip taraftarların birbirini görmesini önlemek için çitlere branda serildi.

Adanaspor deplasmanında hakeme yönelik centilmenlik dışı hareketi nedeniyle 1 maç ceza alan Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, derbiyi canlı yayın stüdyosunun yanındaki canlı bölmeden izledi. Kılıç'ın yerine sarı-kırmızılı ekibi sahaya yardımcısı Ümit İnal çıkardı.

İzmir'de, Göztepe futbol takımı taraftarları, kendilerine küfür ettiklerini öne sürdükleri, içerisinde 5 kişinin bulunduğu araca saldırıp camlarını kırdı.

Bugün saat 04.30 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, Göztepe'nin Karşıyaka futbol takımıyla yapacağı maç öncesinde geceden toplanan Göztepeli taraftarlar, iddiaya göre bu sırada yoldan geçen Ahmet Taş'ın kullandığı araca saldırdı.

Taraftarlar, kendilerine küfür edildiğini ileri sürdükleri aracın önünü başka bir araçla kesti. Taraftarlar, saldırdıkları aracın camını kırdı. Bunun sonrasında Ahmet Taş ve arkadaşlarının ihbarı üzerine, iki kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

%%EMBEDVIDEO_8835%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor İzmir'den Müthiş Görüntüler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement