Kadın Hakeme "Git Evinde Bulaşık Yıka" Dedi 7 Gün Ceza Aldı - Son Dakika
Spor

Kadın Hakeme "Git Evinde Bulaşık Yıka" Dedi 7 Gün Ceza Aldı

Kadın Hakeme "Git Evinde Bulaşık Yıka" Dedi 7 Gün Ceza Aldı

Mersin'de U16 ligindeki bir maçta Kuvayi Milliyespor'un Teknik Direktörü İzzet Kızgın'ı tribüne yollayan maçın bayan hakemine ilginç tepki geldi.

23.01.2014 15:19  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de amatör U16 ligindeki bir maçta Kuvayi Milliyespor'un Teknik Direktörü İzzet Kızgın'ı tribüne yollayan maçın bayan hakemine ilginç tepki geldi. Antrenör İzzet Kızgın bayan hakeme, 'Sizin yapacağınız en güzel şey evinize gidip bulaşık yıkamaktır' dedi ve Futbol Fedarasyonu İl Disiplin Kurulu'ndan 7 gün men cezası aldı.

U16 liginde karşı karşıya gelen Kuvayi Milliyespor - Mersin İdmanyurdu maçında ilginç bir olay yaşandı. Maçta 1-0 önde olan Kuvayi Milliyespor'un Teknik Direktörü İzzet Kızgın, karşılaşma sırasında maçın bayan orta hakemi Şule Güven tarafından tribüne yollandı. Bunun üzerine sinirlenen İzzet Kızgın, iddiaya göre maçın ardından hakem Şule Güven'e, 'Git bulaşık yıka' dedi. Bu sözleri raporuna yazan bayan hakem Şule Güven, raporunu Türkiye Futbol Federasyonu İl Disiplin Kurulu'na sundu. Hakemin verdiği raporu inceleyen İl Disiplin Kurulu, teknik direktör İzzet Kızgın'a 7 gün men cezası verdi.

"YAPACAĞINIZ EN GÜZEL ŞEY EVİNİZE GİDİP BULAŞIK YIKAMAKTIR"

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulanan İzzet Kızgın, "Maçta 1-0 öndeydik. O sırada oyunculardan biri tacı biraz içeriden kullandı ve bende itiraz ettim. Hocam lütfen biraz daha dikkatli olun diye. Bunun üzerine yardımcı hakem beni uyardı. Bunun üzerinden bir dakika geçmedi ve orta hakem Şule Güven yanıma gelerek beni tribüne yolladı. Bende tribüne çıktım. Maçın ardından da yanına giderek 'Hocam kusura bakma, ben sizi 10 yıldır tanıyorum. Bir gram aşama kaydedemediniz. Yapacağınız en güzel şey evinize gidip bulaşık yıkamaktır' dedim. Ancak bunu art niyetli olarak söylemedim. Ben haksız bir şekilde tribüne yollandım. O yüzden bu sözleri söyledim" diye konuştu.

Bayan hakem Şule Güven ise konu hakkında konuşmak istemedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadın Hakeme 'Git Evinde Bulaşık Yıka' Dedi 7 Gün Ceza Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement