Kangal Köpeği Ringe Çıktı, İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Spor

Kangal Köpeği Ringe Çıktı, İlgi Odağı Oldu

Sivas'ta düzenlenen 3. Grup Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda eldiven takılarak ringe çıkartılan iki Kangal köpeği seyircilerin ilgi odağı oldu.

13.11.2014 22:32  Güncelleme: 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Sivas Dört Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen 3. Grup Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası, üçüncü günündeki müsabakalarla devam etti. Sivas Kangal Çoban Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği üyelerinin de izleyici olarak katıldığı şampiyonada, ilk müsabakanın ardından dernek üyelerine ait olan "Aras" ve "Narkos" isimli iki Kangal köpeği boks eldivenleri takılarak ringe çıkarıldı.

SPORCULAR, KÖPEKLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

İzleyicilerin şaşkın bakışları arasında ringte tur attırılan Kangal köpekleri, yoğun ilgi gördü. Müsabakalara katılmak üzere çeşitli illerden Sivas'a gelen sporcular köpeklerle fotoğraf çektirdi. Köpekler ringten indirildikten sonra müsabakalar devam etti.

"BOKS SEVGİSİ BİZİ MEMNUN ETTİ"

Türkiye Boks Federasyonu Basın Danışmanı Onur Karabudak, hem Kangal köpeklerinin önemine işaret etmek hem de müsabakalara olan ilgiyi artırmak için Kangal köpeklerini ringe çıkardıklarını söyledi. Karabudak, "Boks seyircisinin ve sporcuların ilgisi bizi oldukça memnun etti" dedi.

Sivas Kangal Çoban Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği üyesi Tamer Yapıcı da has Kangal köpeği ırkının korunması ve köpeğin önemine dikkat çekmek istediklerini belirtti.

Kangal Köpeği Ringe Çıktı, İlgi Odağı Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kangal Köpeği Ringe Çıktı, İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • OSMANLIYI COOK ÖZLEDIK: YAV BU KANGAL KÖPEGINE GERCEKTEN HAYRANIM. . BANA DAIMA, , ECDADIMIZIN CESARETINI HATIRLATIYOR. . . . 6 1 Yanıtla

Advertisement