Kaptana Fırça Attı - Son Dakika
Spor

Kaptana Fırça Attı

Kaptana Fırça Attı

Brezilyalı yıldız Felipe Melo, kendisini hakeme itiraz etmemesi için geri çeken Sabri'ye sert tepki gösterdi, ikiliyi araya giren arkadaşları ayırdı.

02.12.2013 13:06  Güncelleme: 13:07

"3 öğün defans!"

Galatasaray içerisinde yerli ve yabancı futbolcular arasında gruplaşmalar olduğu yönündeki iddialar, dün Sabri-Melo tartışması ile adeta su yüzüne çıktı. 36'ncı dakikada Kasımpaşa'nın kazandığı faul sonrası hakeme ısrarla itiraz eden Felipe Melo'yu sakinleştirmek isteyen kaptan Sabri Sarıoğlu beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Brezilyalı yıldız, kendisini geri çekmeye çalışan Sabri'yi sert şekilde itti ve 'karışma' anlamına hareketler yaptı. Milli futbolcu ise kolundaki kaptanlık pazubandı göstererek, "Ben kaptanınım" dedi

Felipe Melo pazubandı tanımadı

Melo ise Sabri'yi terslemeye devam etti. İki Galatasaraylı oyuncuyu araya giren takım arkadaşları güç yatıştırdı. Maç sonu konuya ilişkin görüşleri sorulan teknik direktör Roberto Mancini ise ilginç bir yorum yaptı: "Bu tip konuşmalar keşke daha fazla olsa. En büyük problemlerimizden birisi de sahada fazla konuşmamamız."

Yaşar Yalçın

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Kaptana Fırça Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement