Karda Off Road Heyecanı - Son Dakika
Spor

Karda Off Road Heyecanı

Karda Off Road Heyecanı

Bursa'nın Gürsu ilçesinde karla kaplı Ericek göleti kıyısında yapılan off road yarışları nefesleri kesti.

16.12.2013 15:09

Bursa'nın Gürsu ilçesinde karla kaplı Ericek göleti kıyısında yapılan off road yarışları nefesleri kesti. Bursa Alternatif Spor Kulübü tarafından ve Gürsu Belediyesi desteğiyle düzenlenen yarışta unutulmaz anlar yaşandı.

Heyecan dolu anların yaşandığı yarışta, bazı araçlar çamura saplanırken, bazı araçların tekerleği çıktı. Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen off road yarışmacıları birinci gelmek için mücadele etti. Kar sebebiyle çamurlaşan zemin yarışmacılara zor anlar yaşattı. Off road yarışlarını izleyenler de heyecana ortak oldu. Yarışseverler hem araçları yakından inceledi, hem de arazideki engebeleri yürüyerek geçmeye çalıştı. Çamurlu arazide zaman zaman saplanıp kalan araçların yardımına ekip arkadaşları yetişti. Heyecan dolu anların yaşandığı yarışta çamura saplanan araçların yanı sıra kuvveti yetersiz kalan araçlar ise engeli aşabilmek için uzun uğraşlar verdi.

Unutamayacakları bir gün yaşadıklarını söyleyen Bursa Alternatif Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Özer Yavuz, "Çok güzel, zorlu ve keyifli bir mücadele oldu. Adrenalin üst seviyedeydi. Güvenlik tedbirlerinin alınması ve üzücü bir olay yaşanmaması bizi ayrıca mutlu etti" dedi.

26 aracın katıldığı yarışta 29: 26 dakikayla Uğur Kayacı-Mürsel Özdemir, Erkan Kaynak- Selçuk Şahin ekibi birinci olurken, Bursa'dan katılan Harun Çelik- Kemal Korkmaz, Fatih Özdemir- Göksel karaca ekibi ise 15 dakika cezayla birlikte 55: 00'lık dereceyle ikinci oldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karda Off Road Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement