Kasımpaşa'da Hedef Üst Sıralar - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa'da Hedef Üst Sıralar

Kasımpaşa\'da Hedef Üst Sıralar

Kasımpaşalı futbolcu Sancak Kaplan, ligin sonunda üst sıralarda olmak istediklerini ifade ederek, bunu başaracak güce sahip olduklarını söyledi.

11.01.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasımpaşalı futbolcu Sancak Kaplan, ligin sonunda üst sıralarda olmak istediklerini ifade ederek, bunu başaracak güce sahip olduklarını söyledi.

Kasımpaşa, ligin ikinci yarısı öncesi kamp için geldiği Antalya Belek'te ilk antrenmanını bugün gerçekleştirdi. Mavi-beyazlı takımda kaptan Sancak Kaplan ise antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Sancak Kaplan açıklamasında ilk devreyi değerlendirerek sözlerine başladı. Tecrübeli futbolcu ilk devre inişli-çıkışlı bir performans sergilediklerine değinerek, "İç sahada iyi oyun oynadık ve galibiyetler aldık ama dış sahalarda maalesef istediğimizi alamadık. Deplasmanlarda daha fazla puan toplasaydık şu an yerimiz daha farklı olurdu. Şu an ikinci devre için hazırlıklarımıza başlıyoruz ve iyi bir kamp dönemi geçireceğimize inanıyorum. Burada eksiklerimizi giderip ikinci yarıya daha başarılı bir şekilde başlamak istiyoruz. Umarım bunu da başarırız" dedi.

Lig sonu için bir hedef belirleyip belirlemedikleri ile ilgili gelen bir soru üzerine Sancak Kaplan, "Biz tüm takım olarak her maçı kazanıp kendimizi yukarılarda bulmak istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz. Umarım istediğimiz gibi ligi en iyi şekilde sonuçlandırırız. Ligi nerede bitireceğimizi Mayıs ayının sonunda göreceğiz" cevabını verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa'da Hedef Üst Sıralar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement