Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 27'inci haftasında pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 14: 00'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı. Antrenman, taktik çalışmalarla tamamlandı.
Tedavileri devam eden Djalma Campos, Abdurrahman Dereli ve Tabare Viudez antrenmana katılmadılar. Kasımpaşa, yarın saat 14: 00'da yapacağı antrenman ile Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak..
Bu arada Kasımpaşa karşılaşma öncesinde taraftarlarına 10 bin adet bayrak dağıtacak.
FOTOĞRAF - İstanbul
Son Dakika › Spor › Kasımpaşa'da Taktik Çalışma - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.