Kasımpaşa Evinde Haftalar Sonra Mağlup Oldu - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Evinde Haftalar Sonra Mağlup Oldu

Kasımpaşa Evinde Haftalar Sonra Mağlup Oldu

Bank Asya 1.Lig'in 22.haftasında Kasımpaşa kendi sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor'a 8 hafta sonra 2-1 mağlup olurken, Çaykur Rizespor'da 9 hafta sonra ilk defa kazandı.

19.02.2012 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa kendi sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor'a 8 hafta sonra 2-1 mağlup olurken, Çaykur Rizespor'da 9 hafta sonra ilk defa kazandı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, evlerinde hiç mağlup olmadıklarını birkaç tane beraberliklerinin olduğunu belirterek, "İlk defa evimizde mağlup olduk. Tabii ki üzgünüz ama biz yolumuzdan şaşmadık. İnşallah yolumuza devam edeceğiz. Bu sadece bir mağlubiyetti. Lig önümüzdeki maçlarla devam edecek. Hayat devam ediyor. Üzgünüz ancak inşallah bu son mağlubiyetimiz olur. Dolayısıyla Çaykur Rizespor'u tebrik ediyorum. Biz çok iyi oynamadık, daha doğrusu

oynayamadık. Çaykur Rizespor daha istekliydi daha arzuluydu. Bu yüzden biz de sıkıntılar yaşadık. Çaykur Rizespor'un da galibiyete ihtiyacı vardı" dedi.

Kasımpaşalı futbolcu Murat Akın Çaykur Rizespor'u tebrik ederek, kendilerinin iyi bir galibiyet serisi yakalamış olduğunu ancak Çaykur Rizespor'un haftalardır kazanamadığını vurgulayarak, "Maçın genelinde oyuna hakimdik. İlk golü yedikten sonra da top bizdeydi. İkinci yarıda 2-0 geriye düştükten sonra da maçı bırakmadık. 2-1'i yakaladık, belki beraberliği de yakalayabilirdik. Lig uzun bir maraton önümüzdeki maçları kazanıp tekrar bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Maçta golden başka çok önemli pozisyon yakalayamadıklarını belirten Kasımpaşalı oyuncu Hüseyin Kala, "Bugün kötü oynadığımızı düşünüyorum. Ancak arada sırada böyle durumlar olabilir. Şampiyonluğa oynayan bir takımız. Bazen aksaklıklar olabilir. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

ÇAYKUR RizeSPOR GALİBİYET HASTERİNE SON VERDİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Karaca, uzun zamandır galip gelemediklerini vurgulayarak, "Bu karşılaşmadan galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Rize şehri böyle bir galibiyeti bekliyordu. Üzerimizdeki karabulutları dağıttığımızı düşünüyorum ve Giray hocamızı galibiyetle karşıladığımız için ayrıca mutluyum" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'nın zor bir rakip olduğunu belirten Çaykur Rizesporlu oyuncu Mesut Yılmaz, "Burada iyi kapandık, iyi mücadele ettik. Bulduğumuz goller karşısında bir gol yedik ama çok önemli değil galip gelmesini bildik. Sonuçta bu bizim için iyi oldu. Bundan sonra üst sıralara doğru tırmanacağımıza eminim. Şampiyonluğun en büyük adayı inşallah biz olacağız" dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Cumhur Yılmaztürk, uzun zamandır kazanamamalarının üzerlerinde büyük stres oluşturduğunu ifade ederek, "Bu durumun fazla uzun sürmeyeceğini biliyorduk. Kasımpaşa iyi durumdaydı. Seri galibiyetler alıyordu ve güçlü bir rakipti. Takım arkadaşlarımızla birlikte kenetlendik. Bu inancımızı sahaya yansıtınca bugün galip geldik. Hedefimiz iyi bir galibiyet serisi yakalayarak üst sıralara tırmanmaktır. Ayrıca benim bu sezon içinde ilk karşılaşmamdı. Bana güvenen herkese teşekkür

ediyorum. Onları mahcup etmediğimi düşünüyorum. Giray hocayı iyi bir şekilde karşıladığımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa Evinde Haftalar Sonra Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement