Kaski'ye Prim Dopingi - Son Dakika
Spor

Kaski'ye Prim Dopingi

Kaski\'ye Prim Dopingi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Eurocup final maçına çıkacak oyunculara maç öncesi prim verdi.

14.03.2013 10:43  Güncelleme: 11:16

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki ile birlikte Kaskispor Kadın Basketbol takımını Dinamo Moskova ile oynayacağı Eurocup final maçı öncesi antrenmanda ziyaret ederek, finale kalma primlerini dağıttı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı ve beraberindeki AK Partili kadınların da katıldığı ziyarette Başkan Özhaseki, oyunculardan kupa sözü aldı. Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Özhaseki, maç saatini heyecanla beklediklerini ifade ederek, "İnşallah güzel bir maç olur ve maç sonucunda biz galip geliriz. Böylelikle Kayseri'ye ilk defa bir Avrupa Şampiyonası hediye etmiş de oluruz. Oyunculara güveniyoruz. İlk maçı 5 sayı farkla kaybetmiş olsak da kendi evimizde oynayacağımız bu maç, bizim için bir avantaj gibi gözüküyor. Oyuncularımız bu 5 sayı farkı çok rahat kapatacak kapasiteye sahipler. İnşallah iyi bir galibiyetle kupayı Kayseri'ye getiririz. Oyuncularımızla birlikte bayram ederiz" dedi.

Maçın oynanacağı Kadir Has Kongre Merkezi'nin Kayseri'nin birçok ihtiyacına cevap verdiğini belirten Başkan Özhaseki, "Bu salon şehrimiz için bir ihtiyaçtı. Aradan geçen 3-4 yılda da gördük ki salon çok fonksiyonel, çok kullanılıyor. Burası çok önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Belki böyle bir salonumuz olmasaydı belki şampiyonalar için iddialı olmazdık. İnşallah bu salonu bu önemli maçta tüm Kayserili hemşehrilerimiz dolduracak. Müthiş bir tezahürat olacak. Coşkulu bir katılım bekliyoruz. Kaskispor'un da bu maçta iyi bir galibiyet alıp kupayı Kayseri'ye getirmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

PRİM DOPİNGİ

Ziyaret sırasında Başkan Özhaseki Kaskisporlu oyunculara daha önce finale kalınması halinde verileceği açıklanan primleri dağıttı. AK Parti Kadın Kolları'nca da oyunculara Kayseri'nin yöresel tadı "Kedi Bacağı" ve çeşitli enerji deposu doğal yiyecekler ikram edildi.

Takım Kaptanı Tuğba Taşçı da Başkan Özhaseki'nin ziyaretinin ve primlerin ödenmesinin kendileri için büyük doping olduğunu ifade ederek, "Biz de inşallah kupayı alarak, başkanımıza ve Kayserililere en güzel hediyeyi vermiş olacağız" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kaski'ye Prim Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement