Kim Ne Dedi? - Son Dakika
Spor

Kim Ne Dedi?

Kim Ne Dedi?

Trabzonspor, Gaziantepspor deplasmanından puansız dönerek taraftarlarını üzerken, spor yazarları bordo-mavililerin kötü performansını eleştirdi.

09.12.2013 10:21

İskender Günen – Sabah

Trabzonspor bıkkın, yılgın bir oyuncu topluluğu, koşmuyor mücadele etmiyor. İkili mücadelelerin hepsinde ayakta kalan Gaziantepsporlu oyunculardı. Sorumluluk alan oyuncu sayısı çok az. Her geçen gün sorunlar daha da fazlalaşıyor. Takım kimliğinden uzaklaşan, yardımlaşması en az seviyede olan, azim ve coşkudan yoksun bir Trabzonspor izlemek taraftarlarına büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor.

Misyonerlerin kahır mektubu!

Ömer Üründül – Sabah

Gaziantep'te tek taraflı oynanan bir ilk yarı izledik. Bu yarıda oyuna sürekli hükmeden, organize, etkili, ofansif işler yapan ve Cenk ile de iki mükemmel gol bulan ev sahibi ekipti. Buna karşılık sahada günümüz futbolunun istediği ilkelerin büyük çoğunluğunu sahaya yansıtamayan bir Trabzonspor vardı.

Cemal Ersen  - Milliyet

Trabzonspor'un bu sezon ligde deplasmanda aldığı sonuçlar dikkat çekici. Hem yeniliyor, hem de inanılmaz goller yiyor. Kuşkusuz bu bir tesadüf değil. Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın "bir puan olsun bizim olsun" felsefesi, görülüyor ki iflas etmiş durumda. Bu takımın salt savunma yaparak maç kazanması mümkün değil. İnsanları yanıltan kaptan Onur'un kaledeki müthiş performansı. Siz illa rakibi sahamda kabul edip hızlı hücumla sonuca gideriz diye düşüyorsanız, buna uygun silahlarınız olmalı ve her daim hazır durumda beklemeli. Bu oyuncu kadrosu ile Akçay'ın bunu başarması çok zor.

Serdar Bali – Star

Trabzonspor'un savunmasına gol yetiştirmek mümkün değil. Bence Mustafa Akçay rakibi değil de kendi savunma oyuncularına karşı savunma yapması gerekiyor! Ustafa, ilerideki tehlikeyi sana söyleyeyim. Kupadan elenilmesi Trabzonspor'un seneye Avrupa'ya çıkmasını zorlaştırmıştır. Bu futbola devam ederse ki öyle gözüküyor Trabzonspor ilk beşe giremezse, Avrupa işi kaybolur benden hatırlatması.

3'er 3'er sayıyor

Cengiz Tokgöz – Fotomaç

Bir şey oynamayan Trabzonspor, Gaziantep'te çöktü. 1 derece olan soğuk havada Trabzonsporlu futboldular da oyunları da sanki donup kaldı! Bordo-mavililer ilk yarıda topa küsmüş gibiydi. Trabzonspor futbol adına hiç bir şey yapmadı. Bordo-mavililer bu yarıda süratli bir oyun oynayan Gaziantep'i seyretti. Yenilen gollerde bordo-mavili savunmanın hali yürekler acısı idi. Rakibi takip etmenin olmadığı savunma, ilk 45 dakikada yenilen iki golde de hatalı idi.

Lütfü Özel – Vatan

Trabzon takımının aldığı puanlarla oynadığı futbolun örtüşmediği malum. Her şeye rağmen şans ya da bazı oyuncularının ekstra iş yapması bulunduğu yere çıkarıyor Karadeniz ekibini. Ama çekirgeyi her zaman istediği gibi zıplatmıyorlar işte. Balıkesir yapar da Antep durur mu? Biraz dersine çalış, biraz da iste sonuç oluyor. Artık Lazio maçını mı bahane ederler bilinmez ama kendi kendini karıştırmada üstüne olmayan farklı bir camia bu Trabzonspor! Son söz; kaptan Onur'un da bir dayanma gücü var elbette!

Necmi Perekli – Fotomaç

Trabzonspor ortaya koyduğu kötü futbolla Gaziantepspor karşısında mağlubiyeti hak etti. veya "Gaziantepspor bu üç puanı bileğinin hakkı ile aldı" diyebiliriz. Trabzonspor nedendir bilinmez ekip halinde bir iki oyuncusu hariç sahada adeta uyudu.

Bordo-mavili ekipte sadece Colman, Bamba, oyundan çıkana kadar da sol bek Kadir vardı. Gerisi sizin olsun. Özellikle Olcan her nedense maçı adeta seyretti. Savunmaya zaten bildiğiniz gibi. Rakip oyuncular ceza sahası içerisinde topa kafa vuruyor, Trabzonlu oyuncular ise sadece seyrediyor. Nasıl iştir bir bilen varsa beri gelsin!

Kaynak: TotemSpor.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement