Kış Olimpiyatlarında Aa-Yonhap İş Birliği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kış Olimpiyatlarında Aa-Yonhap İş Birliği

08.02.2018 13:28

Anadolu Ajansı, yaptığı uluslararası anlaşmayla 2018 Kış Olimpiyat Oyunları'nı daha zengin haber ve görsel içerikleriyle abonelerine ulaştıracak.

Anadolu Ajansı, yaptığı uluslararası anlaşmayla 2018 Kış Olimpiyat Oyunları'nı daha zengin haber ve görsel içerikleriyle abonelerine ulaştıracak.

Dünyanın önemli spor organizasyonlarını güçlü kadrolarıyla takip eden, servis ettiği fotoğraf ve görüntüleri önde gelen uluslararası medya organlarında yer bulan Anadolu Ajansı, Güney Kore'de yarın başlayacak 2018 Kış Olimpiyat Oyunları için aynı ülkenin haber ajansı Yonhap ile iş birliği yapacak.

Anadolu Ajansı, iki kurumun iş birliğiyle takip edeceği oyunlardaki sportif başarıları, rekorları ve öne çıkan yaşam hikayelerini haber, fotoğraf ve görüntülerle abonelerine sunacak.

PyeongChang kentindeki 35 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda yarın düzenlenecek açılış töreniyle resmen başlayacak oyunlar, 25 Şubat Pazar günü sona erecek.

Oyunlara 17. kez katılacak Türkiye, 8 sporcusuyla madalya mücadelesi verecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kış Olimpiyatlarında Aa-Yonhap İş Birliği - Son Dakika


Advertisement