Krallıkta Zirvede - Son Dakika
Spor

Krallıkta Zirvede

Krallıkta Zirvede

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor deplasmanına adeta damga vurdu.

27.12.2016 06:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor deplasmanına adeta damga vurdu. 29 yaşındaki futbolcu, Bordo-Mavililer karşısında ilk 11'de başladığı karşılaşmada oyunda kaldığı 85 dakikalık sürede takımına büyük katkı sağladı. Kanarya'nın hücum hattında müthiş etkili bir görüntü sergileyen Lens, 40. dakikada Moussa Sow'un attığı golün asistini yaparak şova başladı. Hırslı görüntüsüne oyunun ikinci yarısında da devam eden tecrübeli futbolcu, 67. dakikada kalitesine yakışır bir gol attı.



Krallıkta zirveye çıktı



Orta alana yakın bir bölgede topu alan Lens, önce Mustafa Akbaş'ı geçti, sonrasında ise meşin yuvarlağı kendisini engellemeye çalışan Okay Yokuşlu ve Uğur Demirok'a kaptırmayarak sert bir vuruşla Onur Kıvrak'ı avladı. Onur, yıldız ismin vuruşuna müdahale etmek istediyse de topun üzerine oldukça şiddetli gelmesi sebebiyle meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasını engelleyemedi.



85. dakikada yerini Salih Uçan'a bırakan Lens, bu sezon ligdeki gol sayısını 2'ye yükseltti. Başarılı kanat oyuncusu, asist sayısını ise bu maçın ardından 8'e yükseltti ve bu alanda krallıkta zirveye çıktı.



"Fenerbahçe'de keyif alıyorum"



Hollandalı yıldız, Trabzonspor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada, hem performansı hem de geleceğiyle ilgili olarak konuştu: "Sunderland'de zor dönemden sonra buraya geldim, hızlı şekilde adapte oldum. Bu performansımda arkadaşlarım yardımcı oldu. Geleceğimin nasıl olacağı bana bağlı değil. Tek söyleyebileceğim, Fenerbahçe'de geçirdiğim zamandan büyük keyif alıyorum. Önümüzde 2. yarı var. Umarım daha fazla gol atabilir, daha fazla asist yapabilirim. Sezon sonunda ne olacağını göreceğiz."



Kaynak: Fanatik

Kaynak: Sporvadisi.com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement