Liseli Boksör Gizem'in Hedefi Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika
Spor

Liseli Boksör Gizem'in Hedefi Avrupa Şampiyonluğu

Liseli Boksör Gizem\'in Hedefi Avrupa Şampiyonluğu

Macaristan'da düzenlenen Avrupa Birliği Kupası Şampiyonası'nda 3. olan milli boksör Gizem Aydemir, 2014 yılında düzenlenecek Avrupa Gençler Boks Şampiyonası'nda altın madalya için yarışacak

26.11.2013 14:40

Macaristan'da düzenlenen Avrupa Birliği Kupası Şampiyonası'nda 3. olan milli boksör Gizem Aydemir, 2014 yılında düzenlene26 Kasım 2013 14: 30cek Avrupa Gençler Boks Şampiyonası'nda altın madalya için yarışacak.

Sarıkamış Spor Lisesi'nde eğitim gören Aydemir, takvimi henüz açıklanmayan yarışmanın hazırlıklarını antrenörü Ayhan Sönmez eşliğinde sürdürüyor.

Aydemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eylül ayında Macaristan'da düzenlenen Avrupa Birliği Kupası Şampiyonası'nda 66 kiloda 3. olduğunu anımsatarak, bu kez de Avrupa Gençler Boks Şampiyonası'nda başarı hedeflediğini kaydetti.

Okulla birlikte boks sporuyla uğraşmanın fedakarlık istediğine değinen Aydemir, "Okulumda öğretmenlerim bana çok destek oluyor. Ben de derslerime iyi çalışıyorum. Yatılı okuduğum için boks çalışmalarına zaman bulabiliyorum. Haftada 3 gün antrenman yaparak hazırlanıyorum. Hedeflerim belli" dedi.

Sarıkamış Spor Lisesi müdür başyardımcısı ve beden eğitimi öğretmeni İnan Kamiloğlu da Gizem'in başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Gizem, her yönüyle okulumuzun örnek öğrencilerinden biridir. İnşallah yarışmalarda göstereceği başarılarla okulumuzun ve ilçemizin gururu olur" diye konuştu. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Liseli Boksör Gizem'in Hedefi Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement