Ludogorets'in Şl'de Stat Bilmecesi - Son Dakika
Spor

Ludogorets'in Şl'de Stat Bilmecesi

Ludogorets\'in Şl\'de Stat Bilmecesi

Bulgar ekibinin stadyumu UEFA'nın şartlarını karşılamıyor.

28.08.2014 19:47

Bulgar temsilcisi Ludogorets Razgrad, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki iç saha maçlarını kendi evinde oynayamayabilir.NTV Spor'un haberine göre UEFA, Şampiyonlar Ligi maçları için 'Kategori 4' şartını zorunlu tutarken, Sofya'daki Vasil Levski Stadı 'Kategori 3' özelliklerine sahip. Bu yüzden Bulgar kulübünün iç saha maçlarını nerede oynayacağı tam olarak netlik kazanmadı.

Kendi statlarında oynayabilmek için her yolu zorlayacaklarını belirten Kulüp Sahibi Kiril Dmoschiev, "UEFA'dan izin alabilirsek Sofya'da oynamak istiyoruz. Ancak Romanya ve Makedonya da alternatiflerimiz. Stadımızda gerekli iyileştirmeleri yapmak için tüm imkanlarımızı zorlayacağız." ifadelerini kullandı.

Eşine az rastlanır bir mücadele sonucu adını gruplara yazdıran Ludogorets, Levski Sofya'nın ardından ülkesini Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek ikinci takım oldu.

Play-off turunda oynanan Steaua Bükreş maçında mücadelenin 119. dakikasında kalecileri kırmızı kart görünce, Bulgar ekibinde penaltılar için defans oyuncusu Cosmin Moti kaleye geçti. Kendi penaltısını gole çeviren Moti, 2 de penaltıyı kurtarınca takımını Şampiyonlar Ligi arenasına taşıdı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ludogorets'in Şl'de Stat Bilmecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement