Manisa'da Anadolu Yıldızlar Ligi Judo İl Seçmeleri Yapıldı - Son Dakika
Spor

Manisa'da Anadolu Yıldızlar Ligi Judo İl Seçmeleri Yapıldı

Manisa\'da Anadolu Yıldızlar Ligi Judo İl Seçmeleri Yapıldı

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürlüğünün 2018 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Judo İl Seçmeleri yapıldı.

29.01.2018 12:55

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürlüğünün 2018 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Judo İl Seçmeleri yapıldı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Anadolu Yıldızlar Ligi Judo İl Seçmeleri yapıldı. Atatürk Spor Salonunda yapılan müsabakalara yaklaşık 130 sporcu katıldı. Birbirinden çekişmeli geçen müsabakalarda dereceye giren sporcular Manisa'yı grup müsabakalarında temsil edecek. Müsabakalar sonunda erkek ve kadınlarda birinci olan sporculara madalyalarını İşletmeler Şube Müdürü Erhan Özel, Spor Şube Müdürü Özcan Özen, Şehzadeler İlçe Spor Müdürü Fatih Umut Altınışık ve antrenörler tarafından verildi. Müsabakalar sonunda erkek ve bayanlarda birinci olan sporcular, 24-25 Şubat'ta Uşak'ta yapılacak grup müsabakalarında mücadele etme hakkı kazandı.

Müsabakalar hakkında bilgi veren Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Müsabakalara katılan tüm sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Manisamızı da grup müsabakalarında temsil edecek sporculara başarılar diliyorum. Amacımız gençlere daha fazla değer vererek, sporcu sayısını artırmaktır. Bu tür müsabakalar sporcuların kendilerini geliştirmeleri açısından çok önemlidir. İçinizden çok iyi yıldızlar çıkacak ve bayrağımızı tüm turnuvalarda dalgalandıracaktır. Bu amaçla gençlerimiz kötü alışkanlıklardan kurtulmuş olacak. Bizde bu yönde tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. İl Müdürlüğü olarak hedefimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi spor faaliyetleri ile buluşturup onlara güzel birer gelecek aşılamaktır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisa'da Anadolu Yıldızlar Ligi Judo İl Seçmeleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement