Martin Linnes Ucuz Kurtuldu - Son Dakika
Spor

Martin Linnes Ucuz Kurtuldu

Martin Linnes Ucuz Kurtuldu

Sol ayak bileğinde adeta delik oluşan Norveçli oyuncu, bu darbeyi 2 cm daha aşağı ve içeri alsa aşil tendonu yırtılabilecekti. Bu durumda Galatasaray futbolcusundan bir yıl uzak kalabilecekti.

01.05.2018 02:36

Beşiktaş derbisinde Lens'in tekmesiyle ayak bileğinden sakatlanan ve oyuna devam eden Linnes'in ucuz kurtulduğu ortaya çıktı.

Karşılaşma sonrası ayak bileğinde oluşan ağır yarası dikkat çeken Norveçli futbolcunun, bu darbeyi 2 cm daha aşağı ve içeri alması halinde çok ağır sonuçların ortaya çıkabileceği belirlendi. Böyle bir yaralanmada aşil tendonunun yırtılacağı ve bu durumda da sahalardan 1 yıl uzak kalmasının söz konusu olduğu bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden sakatlar ile ilgili açıklama şöyle:

"Mariano'nun yapılan tetkikleri sonrasında sağ uyluk kasık bölgesinde ikinci derece zorlanma, kas içi ödem ve kanama tespit edilmiştir. Aynı maçta ayağına aldığı darbenin ardından aşil tendonu komşuluğunda derin yara oluşan ve ilk müdahalesi sağlık heyetimiz tarafından soyunma odasında gerçekleştirilen Martin Linnes'in ise dikişleri atılmıştır. Her iki oyuncumuzun da tedavilerine başlanmıştır."

Galatasaray'ın sağ kanadında kuş uçurtmayan Martin Linnes, yedek de kalsa her zaman hazır olduğunu ispatladı, Lens'e geçit vermedi.

]

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Martin Linnes Ucuz Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement