Mersin İdman Yurdu'nda Lawal Şoku - Son Dakika
Spor

Mersin İdman Yurdu'nda Lawal Şoku

Mersin İdman Yurdu\'nda Lawal Şoku

PTT 1. Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nda Raheem Lawal, kampa katılmadı.

08.01.2014 20:36  Güncelleme: 20:49

"Galatasaray Umut'u istedi"

PTT 1.Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nda sular durulmuyor. Kriz üstüne kriz yaşayan Kırmızı Lacivertli ekipte şimdi de Lawal krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl Adana Demirspor'dan transfer edilen orta saha oyuncusunun kampa katılmadığı öğrenildi.

Kulüpten tüm alacaklarını eksiksiz olarak aldıktan sonra ülkesine dönen siyahi oyuncunun en geç yarına kadar takımla birlikte kampa katılması beklenirken gelen kötü haber tüm camiayı şoke etti. Lawal'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği ve Spor Toto Süper Lig'in iki güçlü ekibi Bursaspor ve Karabükspor ile temas halinde olduğu öğrenildi.

Yasal olarak alacaklarının tamamını aldığı için şu an itibariyle dünyada hiçbir takımda futbol oynama hakkı bulunmayan Raheem Lawal'ın takımdan ayrılmak istemesi üzerine yönetimin harekete geçtiği ve Lawal'a ulaşmaya çalıştığı gelen bilgiler arasında. Lawal prosedür gereği izinsiz olarak bir başka takımla anlaşma sağlaması halinde Mersin İdman Yurdu yönetimi ile mahkemelik olabilir. Lawal'ın durumunun birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Spor33

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mersin İdman Yurdu'nda Lawal Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement