Mısır basınında Fatih Terim'in Mohamed'i tehdit ettiği iddia edildi - Son Dakika
Spor

Mısır basınında Fatih Terim'in Mohamed'i tehdit ettiği iddia edildi

Mısır basınında performansı gittikçe geriye giden Mostafa Mohamed ve Fatih Terim hakkında iddia ortaya atıldı. Fatih Terim'in Mohamed'e, "Böyle devam edersen Zamalek'e dönersin" diye tehditte bulunduğu öne sürüldü.

15.09.2021 11:03  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşam Gazetesi'nin, Mısır basınında Elbalad.news'a dayandırdığı habere göre; Fatih Terim, Mostafa Mohamed'i 'tehdit' ettiği yazıldı.

"ZAMALEK'E DÖNERSİN"

Elbalad.news'ta yer alan bir haberde de Mustafa'nın Zamalek'teki olağanüstü performansından ve Galatasaray'daki müthiş başlangıcından eser kalmadığı belirtildi. Mostafa Mohamed'deki bu düşüşün karşısında teknik direktör Fatih Terim'in de oyuncuyu, "Böyle devam edersen, Zamalek'e dönersin" diye tehdit ettiği öne sürüldü.

Olay iddia! Fatih Terim, Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed'i tehdit etti

AVRUPA'YI HAYAL EDİYOR

Yıldız oyuncunun Avrupa'da oynamayı hayal ettiği, Saint-Etienne'nin kapısından döndükten sonra aynı şeyi bir kez daha Bordeaux konusunda yaşadığı hatırlatılan haberde, "Mostafa Mohamed Galatasaray'da yedek kulübesine hapsedildi ve formsuz. Mısır Milli Takımı'nda da bu sezon tek bir gol atabildi. Terim'in ona yönelik uyarı ve eleştirilerinin ne sonuç vereceğini zaman gösterecek" ifadesine yer verildi.

Mısır basınında Fatih Terim\'in Mohamed\'i tehdit ettiği iddia edildi

Son Dakika Spor Mısır basınında Fatih Terim'in Mohamed'i tehdit ettiği iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement