Münih'te Dev Final! - Son Dakika
Spor

Münih'te Dev Final!

Münih\'te Dev Final!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 2011-2012 sezonunun şampiyonu Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanacak olan final maçıyla birlikte belli olacak.

19.05.2012 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 2011-2012 sezonunun şampiyonu Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanacak olan final maçıyla birlikte belli olacak. Saat 21.45'te başlayacak ve Star TV ekranlarından yayınlanan mücadele Münih Allianz Arena'da oynanırken; Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proença, büyük finali yönetecek. Proença'nın yardımcılıklarını, yine Portekiz'den Bertino Miranda ile Ricardo Santos'un yaparken; dördüncü hakem ise İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco Carballo olacak. %%ANKET_2085%% MUHTEMEL 11'LER BAYERN MÜNİH Neuer

Lahm

Boateng

Tymoshchuk

Contento

Kroos

Schweinsteiger

Robben

Ribery

Müller

Mario Gomez CHELSEA Cech

Bosingwa

Luiz

Cahill

A.Cole

Essien

Obi Mikel

Lampard

Kalou

Juan Mata

Drogba SAAT: 21.45

STAT: Allianz Arena

HAKEM: Pedro Proença

YAYIN: STAR TV ÇOK SAKAT VAR Bayern Münih ile Chelsea takımları arasında Münih'teki Allianz Arena Stadı'nda cumartesi akşamı oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde iki takımdan toplam 7 oyuncu kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Alman ekibi Bayern Münih'te 3, İngiliz ekibi Chelsea'de ise 4 futbolcu, cezaları nedeniyle finalde takımları adına sahada olamayacaklar. Bayern Münih'te sarı kart cezalıları David Alaba, Holger Badstuber ve Luiz Gustova bu önemli karşılaşmada takımları adına mücadele edemeyecek. İngiliz ekibi Chelsea'de ise Barcelona ile yapılan yarı final rövanş maçında kırmızı kart gören John Terry ile sarı kart cezalıları Branislav Ivanovic, Ramires ve Raul Meireles Allianz Arena'ya çıkamayacak. ÜÇÜNCÜ RANDEVU Almanya'nın Bayern Münih takımıyla İngiliz temsilcisi Chelsea, cumartesi akşamı oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi finaliyle birlikte Avrupa kupalarında 3. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 2005 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen iki takımın mücadelesinde İngiliz takımı Chelsea turu geçen taraf oldu. Londra'da 6 Nisan 2005'te oynanan ilk maçı Chelsea, 4-2 kazanırken, 12 Nisan'da Münih'teki karşılaşmada Bayern Münih rakibini 3-2 mağlup etti. Bu sonuçlarla Chelsea, yarı finale gol averajıyla çıkmayı başardı. İSPANYOL DEVLERİNİ YERE SERDİLER

Şampiyonlar Ligi'nde final mücadelesi verecek olan Bayern Münih ile Chelsea, yarı final karşılaşmalarında sürprizlere imza atarak final biletini almayı başardılar.  İki İspanyol devi, Real Madrid ve Barcelona, ile eşleşen Bayern Münih ve Chelsea, güçlü rakiplerini eleyerek tur atlayan taraf oldular.

Real Madrid ile final mücadelesi veren Bayern Münih, ilk maçı 2-1 kazanırken; ikinci mücadele de aynı skorla sonuçlanınca penaltı atışlarıyla güçlü rakibini saf dışına itmişti.

Yarı finalde Barcelona ile eşleşen Chelsea ise, Londra'da 1-0 ile geçtiği rakibiyle, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak; Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en etkileyici hikayelerinden birine imza atmayı başarmıştı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Münih'te Dev Final! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement