Dolar Milyarderinin Satın Alacağı İddia Edilen Karşıyaka, 90+2'de Kaybetti - Son Dakika
Spor

Dolar Milyarderinin Satın Alacağı İddia Edilen Karşıyaka, 90+2'de Kaybetti

Dolar Milyarderinin Satın Alacağı İddia Edilen Karşıyaka, 90+2\'de Kaybetti

Dolar milyarderi Roman Abramovic'in satın alacağı iddia edilen Karşıyaka, Nazilli Belediyespor'a 2-0 kaybetti, ligin dibine demir attı.

13.11.2017 10:31  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta içinde çıkan haberlerde Rus milyarder Roman Abramovic'in satın alacağı iddia edilen Karşıyaka, Nazilli Belediyespor'la karşılaştı. İzmir ekibi, maçı 90+2. dakikada yediği golle 1-0 kaybetti.

10 HAFTA SONRA KAZANDILAR

10 haftalık galibiyet hasretine evinde son veren Nazilli Belediyespor'da hafta içinde göreve gelen teknik direktör Mustafa Bahadır ilk maçında siftah yaparken, 90 dakika bitiminde İlçe Stadı'nda büyük coşku vardı. Yöneticiler ve futbolcular kritik galibiyeti harmandalı oynarak kutladı, taraftar ise takımla yeniden bütünleşti.

Dolar Milyarderinin Satın Alacağı İddia Edilen Karşıyaka, 90+2'de Kaybetti

"BU TABLOYU ÇOK ÖZLEMİŞTİK"

Basın Sözcüsü Özgen Türker, artık geleceğe daha güvenle baktıklarını söyledi. Tüm takımı kutladığını belirten Türker, "Bu sevinç tablosunu çok özlemiştik. Yeni teknik direktörümüz Mustafa Bahadır'la çıkışa geçmeyi başardık. Bundan sonra seri galibiyetlere imza atmalıyız. Bizim bunu yapabilecek kalitemiz ve potansiyelimiz var. Maç bitimine kadar sahada basmadık yer bırakmayan oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum. Elbette takımı bir an olsun yalnız bırakmayan taraftarımıza ve Nazilli halkına da çok teşekkür ediyorum" dedi.

KARŞIYAKA LİGDE SON SIRADA

Bu sonuçla Karşıyaka, 5 puan ve -7 averajla ligin son sırasında yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dolar Milyarderinin Satın Alacağı İddia Edilen Karşıyaka, 90+2'de Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement