Oktay Mahmuti Geleceği Hakkında Konuştu - Son Dakika
Spor

Oktay Mahmuti Geleceği Hakkında Konuştu

Oktay Mahmuti Geleceği Hakkında Konuştu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 30. ve son hafta maçında konuk ettiği Anadolu Efes'e 91-85 yenilen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Oktay Mahmuti, zor bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

12.05.2018 16:25

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda  bulunan Mahmuti, "Bir gün kitap yazarsam büyük bir bölümü 2-3 aydır yaşadığımız  süreç olur. Umarım önümüzdeki sezon her organizasyonda geleneklerine, tarihine ve  armasına yakışan bir basketbol ortamı ve bir basketbol kulübü olur. Galatasaray'ı  eski günlerine geri döndürmeye çalışacağız. Bunun için birçok parametrenin bir  araya gelmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Sözleşmesinin 1,5 yıllık olduğunu hatırlatan Mahmuti, şunları aktardı: "Bu görevi kısa süre için kabul etmedim. Daha ileriye dönük  düşünüyorum. Yönetimle de bundan sonrası için konuşuyoruz ama net bir şeyler  yaptığımızı söyleyemem. Yönetimi de anlıyorum, seçim süreci var. Seçim sürecinin  ardından gerçek yapılanmayı konuşacağımızı düşünüyorum."
Ataman: "Simon attığı sayılarla oyunun akışını değiştirdi"
Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman ise ikinci yarıda Krunoslav  Simon'ın etkili oyunuyla karşılaşmayı kazandıklarını dile getirdi.
Müsabakaya bu sezon az süre alan oyuncularla çıktıklarını kaydeden  Ataman, şöyle konuştu:
"İlk yarı, az süre alan oyuncularımızı görme şansı bulduk. Karşılaşma  formalite maçıydı ama sonuçta derbiydi. İkinci yarıda 12 sayı geriye düştük ve  Simon attığı sayılarla oyunun akışını değiştirdi, galip geldik. Bu takımın başına  geldiğimiz zaman 9. sıradaydık. Orada bir hedef koymuştuk; play-off'lara 3.  sırada girmekti o hedef ve gerçekleştirdik ama bitmedi. Hedefimiz play-off'larda  şampiyonluk kovalamak. Bütün rakipler zorlu, birkaç gün dinleneceğiz ve  play-off'lara hazırlanacağız.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Oktay Mahmuti Geleceği Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement