Orduspor'a Galibiyet Primi - Son Dakika
Spor

Orduspor'a Galibiyet Primi

Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Orduspor'da yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Arslan, futbolculara 20 bin lira galibiyet primi dağıttı.

17.02.2015 15:46  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Orduspor'da yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Arslan, futbolculara 20 bin lira galibiyet primi dağıttı.

26 futbolcunun Orduspor'u terk etmesinin ardından U-17 ve U-19 takımıyla sahaya çıkan Orduspor'da ekonomi, yatırım, strateji ve yeni projelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Arslan, futbolculara Antalyaspor maçı galibiyet primi olarak 20 bin lira dağıttı. Prim, futbolculara büyük bir moral aşıladı.

Bu arada Almanya Ordulular Derneği Başkanı ve eski Ordusporlu futbolcu Sefa Yüce, bu hafta Elazığspor maçından 3 puan alınması halinde 10 bin lira prim dağıtacağını açıkladı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'a Galibiyet Primi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahmet: Elazığ kazanmış kazanmamış hiç önemli değil orduspor onuruyla şerefiyle oynuyor ya o bize yeter kazanamasak ta bu çocuklar buz e seyir zevki veriyor ya o çocukların yüreklerine ve ayaklarına sağlık hepsi alnından öpülecek çocuklar allah yardımcıları olsun. Siz de bu onurlu mücadeleyi küçümseyip çekememezlik etmeyin. Elazığnın kadro değeriyle bu çocukları kıyaslamanız zaten sizin kapasitenizi belli ediyor ama olsun onlar yine de yürekleriyle sahaya çıkıp aslanlar gibi oynayacaklar helal olsun o gencecik pırıl pırıl çocuklara allah yollarını açık etsin 1 0 Yanıtla

Advertisement