TFF kasasından Euro 2024'e kaç kişi götürüldü? Ortaya atılan iddialara ilk yanıt - Son Dakika
Spor

TFF kasasından Euro 2024'e kaç kişi götürüldü? Ortaya atılan iddialara ilk yanıt

TFF kasasından Euro 2024\'e kaç kişi götürüldü? Ortaya atılan iddialara ilk yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'na Milli Takım kafilesi dışında 613 kişinin davetli olarak götürüldüğüne ilişkin iddialarla hakkında açıklama yaptı. TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, "Milli takımımızın emeğini ve mücadelesini gölgeleme amaçlı dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerekliliğini önemle kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

19.06.2024 15:41

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için Almanya'ya götürülen görevli ve misafir sayısı hakkında açıklama yaptı.

197 KİŞİ GÖTÜRÜLDÜ

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, şampiyona için Almanya'ya bir uçaktan oluşan toplam 197 görevli ve misafir götürüldüğü duyuruldu.

TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Almanya'ya 38 TFF Yönetim Kurulu asil-yedek üyesi ve diğer kurul üyesi, 26 görevli personel, 14 kulüp temsilcisi, 23 medya yöneticisi, 20 teknik direktör, antrenör ve milli takım eski futbolcusu olmak üzere toplam 121 misafir ve görevli götürülmüştür. Bunun dışındaki misafirler, önceki milli maçlarda da olduğu gibi sözleşmelerinden kaynaklı hak edişleri olan milli takımlar ve TFF sponsorlarımız Türk Hava Yolları, Nike, Turkcell, Mercedes-Benz, Arçelik, DenizBank, BtcTurk, RAMS, Acıbadem, Damat Tween, Ülker, Trendyol, Prometeon ve sahibinden.com yöneticileri, çalışanları ve misafirlerinden oluşan 76 kişidir. 1 uçaktan oluşan görevli ve misafir sayısı toplam 197'dir. Avrupa Futbol Şampiyonası'na konsantre olduğumuz bu süreçte, milli takımımızın emeğini ve mücadelesini gölgeleme amaçlı dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerekliliğini önemle kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Son Dakika Spor TFF kasasından Euro 2024'e kaç kişi götürüldü? Ortaya atılan iddialara ilk yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Saim Dolanbay:
    Federasyon başkanı İstifa.İstifa.İstifa. 99 6 Yanıtla
    Gursel kalen:
    Adamda istifa edecek yürek yok. 57 2
    O bir Karşıyakalı:
    Yürek değil karakter yok 39 1
  • Ali Niyazi SAVAŞ:
    197 az mı 89 7 Yanıtla
  • rifat ercan Atalay:
    Babanın parasımı, 197 cik diyor yani.Gidenlerin hepside milyoner dır. 86 3 Yanıtla
  • Okay Örüm:
    o kadar bile çok. 74 5 Yanıtla
  • Mhmt Ayr:
    Artık futbol severlerin sizin yönetiminize güveni kalmadı. Gidin bir an önce 60 4 Yanıtla
  • Özgür Kiday:
    Kılığa bi bak ya 54 5 Yanıtla
  • Ahmet Yamaç:
    Bebem, bunu yapacağına her ilden bir kişiyi kur’ayla seçip götürsen daha anlamlı bir hareket olmaz mıydı? Hiç olmazsa halktan aldığınızı halka dağıtmış olurdunuz. 49 3 Yanıtla
  • Onat Kılıçoğlu:
    Sen 3 desen inanırmıyım ? 47 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement